“Sinun on kyettävä hankkimaan ajoneuvo minkä tahansa tyyppisissä menetelmissä, joita haluat ‘


, jonka olemme puhuneet ennen tarkalleen, kuinka Volvo on päätynyt epätavalliseksi teknologiajohtajaksi, samoin kuin näyttää olevan haluttomia toimittamaan se vaippa. Nyt Volvo on antanut paljon lisätietoja siitä, kuinka se aikoo mennä kokonaan sähköiseen ajoneuvojen valikoiman vuodesta 2030.
Mutta se on ylimääräinen uutinen, joka on saanut Volvon jälleenmyyjät raaputtamaan päätään: Volvo on ilmoittanut, että pystyt saamaan sen sähköajoneuvot vain verkossa. Tavoitteena on tehdä siitä sekä perus- ja läpinäkyvä hinnoittelun kanssa-samoin kuin vaatimuksia mennä jälleenmyyjälle.

COVID -ajoneuvon laukaisun sisällä

Tietysti monet Volvon jälleenmyyjät ovat investoineet voimakkaasti tuotemerkkiin ja ovat tehneet poikkeuksellisen tehtävän pitää myynti elämään, kun näyttelytiloja on suljettu. Joten ei ole yllättävää, että Volvo ilmoittaa, että jälleenmyyjät ovat edelleen pelattavana. “Ne ovat edelleen vastuussa monista tärkeistä palveluista”, Volvo toteaa. Se on erittäin tyyppi.
Mainos – viesti jatkuu alla

Lukemalla linjojen välillä, se osoittaa, että jos haluat todella saada Volvon alueelliseen näyttelytilaan, sinun on kuitenkin kirjauduttava sisään Volvon verkkosivustolle tehdäksesi tarjouksen ollessasi siellä. Lisäksi jos haluat tehdä koeajon talosta ja ajoneuvosi toimitetaan talosi, se on alueellinen Volvon jälleenmyyjä, joka tekee jalkatyöt.
Volvo kääri tämän uuden ponnistelun Volvon CARE Tunnista-jota käytetään aiemmin tuotemerkin kalliiden näköisten jäsenpalvelujen palvelukseen. On selvää, että täysin sähköinen Volvo sisältää nipun, joka sisältää huolto-, takuun, tienvarsien sekä mahdollisesti vakuutusturvan sekä kodin latausvaihtoehdot. Pystytkö purkamaan, joka pysyy nähtävänä.
Citroen yrittää myös vakuuttaa paljon enemmän asiakkaita pääsemään Internetiin käyttämällä asiakkaiden viiden vuoden takuita, jos he saavat digitaalisesti (vaikka minulle sanotaan, että jotkut jälleenmyyjät tarjoavat myös täsmälleen saman kannen). Nämä pyrkimykset ovat hienoja, mutta toivotaan, että se ei poista vaihtoehtoa auton ostomatkalta. Sinun on kyettävä hankkimaan ajoneuvo tarkalleen miten haluat – samoin kuin jos tämä osoittaisi ystävällisen alueellisen jälleenmyyjän tarkistamisen, joten olkoon niin.
Tutustu Coronavirus -rajoituksiin autokauppaisilla markkinoilla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *