2022 Volkswagen T7 Multivan lisää dieselvoimaa lajikkeeseensa


Uusi Volkswagen T7 Multivan on myynnissä sekä nyt dieselin voimalaitoksen kanssa. 148 hevosvoiman 2,0 litran TDI-järjestelmä liittyy neljänteen moottorivarianttiin, joka istuu 134 hevosvoiman 1,5 litran bensiinin TSI: n yläpuolella, mutta alle 201 hevosvoiman 2,0 litran TSI ja 215 hevosvoiman 1,4 litran TSI ehybrid.
Sellaisenaan myös diesel istuu vain 1,5 litran TSI: n yläpuolella hinnassa, alkaen 44 410 puntaa lähtötason käyttöiän eritelmässä. Kuten muu multivanialue, etuveto diesel käyttää seitsemän nopeuden DSG-vaihdelaatikkoa. Kun diesel on nyt myynnissä, koko T7 -multivanin lajike tarjotaan nyt ostamaan ensimmäiset toimitukset, jotka koskevat asiakkaita maaliskuun lopussa.

Uusi Volkswagen Multivan Ehybrid 2022 Review

Sen sijaan, että se olisi sijoitettu T6-karavellen suorana seuraajana, T7-multivania on esitetty aivan uusi muotoilu, joka myös korvaa VW: n Touranin että Sharan MPV: t. Kuitenkin kasvojenkorotettu T6 – T6.1 – kehitetään kuitenkin teollisuusajoneuvona. Molempia malleja täydentää kokonaan sähköinen tunnus. Buzz. Tämä sijoittamisen muutos merkitsee sitä, että multivanin on saatettu räjähdysmäisesti niin paljon kuin päivämäärä, tekniikan pakattujen sisustusten ja uusien juoksusvälineiden, mukaan lukien plug-in-hybridi-asema.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Pakettiautopohjaista MPV: tä tarjotaan 43 160 puntaa 134 hevosvoiman 1,5 TSI Life -mallilla. Yleinen elämälevy sisältää 16 tuuman seokset, kaksinkertaisen virran kiinnittymisen liikkuvat ovet, 10 tuuman viihdejärjestelmän sekä VW: n digitaaliset ohjaamon TFT-valitsimet. Aktiivinen turvallisuustekniikka, kuten etuhyökkäys ja kaista, auttavat samoin ominaisuuksia. Seuraavaksi tulee dieselsuunnittelu, joka lajittelee 44 410 puntaa 56 300 puntaan pitkänveto-tyylin versiosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *