Mercedes paljastaa, että luodinkestävä S-luokan S-Guard Edition


Mercedes on lisännyt viimeisimmän S-luokan limusiinin “vartija” -panssaroiduissa ajoneuvoissa. Uusi S-luokan S-vartija on ML-pohjaisen M-vartijan ja G-luokan G-vartijan yläpuolella vielä vaikein Mercedes.
S-luokan S-vartija muuttuu 523 hevosvoiman Twin-Turbo V12 -käyttöisen S600: n perusteella luodinkestäväksi presidentinkuljetukseksi erillisessä tehtaalla Sindelfingenissä, Saksassa. Autot on rakennettu käsin, jotta taataan maksimaalinen vahvuus ja huomio yksityiskohtiin, jopa paljaat vartalonkuvat vahvistuvat. Hitsit ja saumat ovat kaksoispinnoitettuja, ja tiivisteet puristetaan S-vartijan sisustuksen tiivistämiseksi vihamielisestä ulkomaailmasta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Armeija leikataan paikan päällä sopiviksi ja ruuvattu autoon, jotta saadaan todellinen luodinkestävä kyky. Auton sitkeyden laajuudessa uusi S-vartija on yksi maailman ainoista VR9-luokiteltuista autoista. Se pystyy kestämään hittejä kranaateista, kaivoksista ja lopettamaan ammukset, jotka kulkevat kahdesti tavallisen käsiaseen nopeuden. Siviiliajoneuvolle erillinen haarniska on käytännössä kokonaan kokonaan ala -alueen alueen ensimmäistä kertaa. Polttoainesäiliö korvataan myös itse sulkevan polttokennon hyväksi, joka voi absorboida räjähdyksistä iskuaallot ja parantaa itseään polttoainevuotojen välttämiseksi, jos ne rikkoutuvat.
S-vartijan vartalopaneelit eivät kuitenkaan estä hyökkääjiä heidän raiteissaan. Auton tuulilasi korvataan 10 mm: n paksuisella vahvistetulla lasiarkilla, joka painaa 135 kg. Käsittelyä käytetään myös sivu- ja takaikkunoissa, kun taas lattian sanotaan vahvistavan hiilikiertoa. Koko modifikaatiosarja lasketaan kaksinkertaistavan S600: n 2 165 kg: n kerbweight.
Tästä huolimatta Mercedes väittää, että ulkopinta on käytännössä identtinen tavallisen S-luokan kanssa, jolloin matkustajat voivat matkustaa tutkan alla niin pitkälle kuin mahdollista. Saatavana viidessä ja neljässä istuinmallissa, siinä on käytännössä kaikki sama vakiopaketti, mukaan lukien kuljettajan tukipaketti plus, 360 asteen kamerat ja ilma-tasapainon suodatustekniikka.
Parannuksen rakenteellisen turvallisuuden lisäksi S-vartija tarjoaa myös Run-Flat-renkaat erityisellä paineenvalvontajärjestelmällä, joka on hyvä 19 mailin matkustamiselle vaurioituessaan sekä valinnaiset lisäominaisuudet, kuten läpinäkymättömät rullakaihtimet, kiireelliset raikkaan ilmajärjestelmän ja paniikkihälytyksen.
Normaalin 139 985 S600: n silmiinpistävien kustannusten lisäksi autojen päivitys VR9 S-Guard -määritelmiin arvioidaan kustannukseksi 150 000 puntaa. Upeasta hinnasta huolimatta S-Guardista tulee todennäköisesti yleinen näky globaaleissa poliittisissa huippukokouksissa ja kuninkaallisissa tapahtumissa, kun otetaan huomioon nykyinen malli, joka on nähnyt palvelun lauttaja- ja rikkaat (jos paranoidiset) ostajat yhdeksänkymmenestä eri maasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *