Nissan Sunderlandin laitoksen laajennus alkaa


Infiniti -tuotantolinjan rakentaminen Nissanin Sunderlandin tehtaalla on alkanut. Siirtyminen on osa laitoksen 250 miljoonan punnan investointia, jossa Sunderlandin tehtaalla rakennettu uusi Infiniti Q30 on rakennettu vuodesta 2015.
• Infiniti -uutiset ja arvostelut
Uudet tilat kattavat 25 000 neliömetriä, ja niihin sisältyy tilaa Q30: n rungon ja alustan koottamiseen sekä trimmi- ja alustan alueen, joka sisältää uuden moottorin asennuslaitoksen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tehdaslaajennuksen on tarkoitus suorittaa ajoissa Q30 -lanseeraukselle vuonna 2015, ja Infiniti väitti, että laajennus ja sijoitukset luovat 1 000 työpaikkaa, mukaan lukien 280 uutta työpaikkaa Sunderland -tehtaalla, sekä paljon enemmän Ison -Britannian tarjoajan tukikohtaan.
Nissanin suunnittelukeskus Paddingtonissa ja sen tekninen keskus Cranfieldissä ovat myös mukana Q30: n kehityksessä.
Ulkonakson seremonian toteuttivat Nissan Motor Companyn varatoimitusjohtaja Trevor Mann ja Infiniti Euroopan, Lähi -idän ja Afrikan varatoimitusjohtaja Fintan Knight.
Mann sanoi: ”Infiniti Q30 -tuotannon turvaaminen Sunderlandissa oli työvoiman huomattava saavutus ja heijastaa heidän saavuttamiaan laatutasoja.
Nykyinen Sunderland -tehdas on jo suurin Yhdistyneen kuningaskunnan autohistoriassa, ja tämä 250 miljoonan punnan sijoitus siirtää kasvin vielä enemmän arvoketjusta ja vahvistaa sitoutumisemme tulevaisuuteen. ”
Knight Adde “Tämä on merkittävä askel Infiniti -tuotemerkille, kun perustamme valmistuksen täältä. Paddingtonin suunnittelukeskus, Cranfieldin tekninen keskus ja meneillään oleva kumppanuus Milton Keynesin Infiniti Red Bull Racing -tiimin kanssa todistavat vahvan yhteyden Yhdistyneeseen kuningaskuntaan.
Sijoituksemme täällä vahvistaa tuotemerkin läsnäoloa Euroopassa, joka on yksi Infiniitin tärkeimmistä markkinoista, mutta tarjoaa selkeän aikomuksen, kun valmistamme pienikokoisen palkkioiden Q30 -tuotteen myynnin vuonna 2015 Haasta tavanomaiset premium -tarjoukset “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *