Geneven moottorinäyttely Qatar -näyttelyn esittämiseksi vuonna 2022


Geneven moottorinäyttelyn järjestäjät ovat paljastaneet Lähi -idän sisarusnäyttelyn suunnitelmat, jotka pidetään Dohan Qatari -rahoituksessa kahdenkymmenenkymmenenkymmenentenä.
Qatar Geneven moottorinäyttely, Expo -lehden ensimmäinen painos on paikalla joko syksyllä 2022 tai 2023, ja se on paikalla joka toinen vuosi sen jälkeen Dohan näyttelyssä sekä seminaarikeskuksessa.

2022 Geneven moottorinäyttely peruutettu jatkuvan COVID-19 Pandeemian takia

Ohjelma ei korvaa Sveitsin ensisijaista näyttelyä, jota pidetään edelleen vuosittain, samoin kuin vuonna 2022 kahden vuoden keskeyttämisen jälkeen jatkuvan maailmanlaajuisen koronaviruspandemian takia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Järjestäjät väittävät, että “täysi konsepti” siitä, millainen Geneve -näyttelyn uusi Qatar -versio näytetään vuoden 2022 Geneve -näyttelyn aikana, joka on tarkoitus pitää ensi vuoden 19. – 27. Helmikuuta.
Geneven maailmanlaajuisen moottorinäyttelyn pitkäaikaisen komitean presidentti Maurice Turrettini sanoi: ”Olemme erittäin onnellisia ja kunnioitamme, että Qatar-matkailu on asettanut meihinsä Dohan uuden moottorinäyttelyn käsityksen. Kumppanuus on seurausta erittäin luotettavista ja rakentavista keskusteluista ensimmäisestä päivästä lähtien.
“Qatar -matkailun kanssa tehdyt yhteisvoimat varustavat meidät keskittymään GIMS: n tulevaan 91. painos helmikuussa 2022, jossa pystymme keräämään konsepteja sekä oppia Dohan uudelle moottorinäytölle.”
Napsauta täältä, jotta saat kaikki viimeisimmät kehitystä niin paljon kuin 2021 Münchenin moottorinäyttely …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *