Caterham paljastaa Special Seven Sprintin


Caterham on julkaissut erityisversion ikonisesta urheiluautostaan, nimeltään seitsemän sprinttiä. Siinä on 60 vuotta seitsemän tuotantoa – jota tuotemerkki juhlii ensi vuonna – samoin kuin 60 -luvulla debyyttiin järjestetty muotoilu, joka ei kuitenkaan koskaan käynnistetä.
Vain 60 esimerkkiä Sprintistä tarjotaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa sekä Euroopan markkinoilla, joiden hinta on 27 puntaa, 995. Autot ja kuorma -auto esitetään Goodwoodin herätyksessä tänä viikonloppuna.
12

Rajoitetun erän malli saa täsmälleen sama 80 hevosvoiman 660cc: n kolmisylinterinen Suzuki-moottori, joka löydettiin myös Caterhamin lähtötason seitsemästä 160: sta. Kohtalaisesta tehonlähtöstä huolimatta seitsemän sprinttiä tulisi kytkeä 0-62MPH 6,9 sekunnissa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Caterham Seven: Pitkäaikainen testikatsaus
Sitä tarjotaan vaihtoehdolla kuudesta ulkomaalauksesta, joka näyttää alkuperäiset värit, joita tarjottiin vuonna 1966. Sprintin jauhepäällysteinen harmaa alusta on nyökkäys sarjaan 2 Lotus 7: lle, kun taas jousitus ja siirtymispalkki ovat kunnianosoitus Colin Chapmanin alkuperäinen.
12

Sen leimahtuneet etusiipit, kiillotettu pakokaasujen äänenvaimennin ja yksityiset takavalot kaikuvat seitsemän varhaisvuosina. Sprintin erillisen ulkopinnan pyöristäminen ovat kermamaalatut pyörät sekä kiillotetut napakapset.
Sisällä puulähenty urheilun ohjauspyörä, puuvaikutusten kojelauta ja perinteinen instrumentin suunnittelu lisäävät perinteistä 60-luvun tunteita. Paneelit ja Muirhead Skotlannin istuimen verhoilu on ommeltu käsin, valmistettu Scarlet Red, kun taas täysin mattoinen sisustus sekä matkatavaruusalue, joka täydentää sprintin suunnittelua.
Valitsetko tämän retro-tyylisen Caterhamin tai sen nykyaikaiset sisarukset? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *