Yhdistyneen kuningaskunnan nopeusrajoitus kuorma -autoille, jotka ovat parantuneet vuodesta 2015


Yhden matkan teiden kuorma -autojen nopeusrajoitus on yli 50 km / h hallitussuunnitelmissa haitallisten ohittamisen ja ruuhkien leikkaamiseksi.
Raskaiden tuotteiden autot – paino paljon yli 7,5 tonnia – rajoitetaan tällä hetkellä 40 mph: iin, mutta tämä kasvaa vuodesta 2015, toteaa toimitusosasto (DFT).
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kuorma-autot saattavat myös saada kiirehtiä kaksoismatkailuun DFT-konsultoinnilla, joka on otettu käyttöön näiden teiden rajan nostamiseksi 60 mph: iin 50 mph: sta. Muutokset näkisivät kuorma -autojen kulkevan täsmälleen samoilla nopeuksilla kuin valmentajat ja asuntovaunut.
Ministerit totesivat, että nykyinen 20 mph: n ero muiden autojen ja kuorma-autojen välillä johtaa pidätyksiin ja laukaisemaan kuljettajia tuomaan haitallisia ohittavia manouevresia, etenkin kapeilla maanteillä.
• Ison -Britannian pahimmat syyt vaikealle moottoritielle
Yksittäiset ajoradan muutokset tulevat voimaan vuoden 2015 alkupuolella sekä Englannin ja Walesin linjalle muiden Euroopan maiden, kuten Tanskan ja Norjan, kanssa. Jos kaksoisväyläten kuuleminen etenee, lainsäädäntöä muutetaan täsmälleen samaan aikaan siihen asti, nykyiset rajat jatkuvat.
Ministeri Claire Perry sanoi: “Teemme kaikkemme saadaksemme Ison -Britannian liikkumaan ja lisäämään kasvua. Tämä muutos tekee juuri sen ja säästää kuljetusmarkkinoitamme 11 miljoonaa puntaa vuodessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *