Cadillac ajattelee edelleen, että se voi halkeaa Eurooppaa


General Motors uskoo edelleen, että se voi myydä Cadillacsia Euroopassa – mutta myöntää, ettei se koskaan pysty kilpailemaan Mercedesin, BMW: n ja Audin kanssa.
Presidentti Dan Ammann kertoi Automobile Express -yritykselle, että Kiina ja Yhdysvallat pysyisivät ylellisyyttä amerikkalaisen valmistajan tärkeinä kasvukohteina.
Ja hän myönsi, että Cadillacin sirontatekniikka Eurooppaan aikaisemmin eri pomojen alla oli estänyt sen mahdollisuuksia täällä.
Mainos – viesti jatkuu alla

“Siinä on ongelma”, hän myönsi. ”Olemme sisällä, olemme poissa, olemme mukana, mutta emme tee dieseliä …
”Mutta pitkällä aikavälillä Cadillacissa on rooli Euroopassa. Tuleeko siitä suuren määrän haastaja keskipitkän ja pitkän aikavälin tulevaisuudessa? luultavasti ei. Mutta onko jotain muuta kuin kolme saksalaista luksusmerkkiä? Mielestäni on.
• parhaat luksusautot saadaksesi nyt
”Meidän on selvitettävä, mikä se on, mikä portfoliomme on, erilainen arvoehdotus. Mutta saksalaisten purkamisen yrittäminen ei ole polku menestykseen. Meillä on oltava erilainen ehdotus. ”
GM: n paljon vahvempi taloudellinen pohja antaa GM: lle mahdollisuuden jatkaa tavoitteitaan Cadillacin kanssa, Ammann painotti.
“Aikaisemmin, kun meillä ei ole ollut rahaa, ensin leikattu asia on kevytmielinen” Cadillac Euroopassa “-strategia”, hän vitsaili.
Nykyiset CTS: n ja ATS: n suunniteltiin Euroopan mielessä, ja Amman sanoi, että brändi “oli paremmassa paikassa kuin se oli ollut jonkin aikaa”.
Luuletko, että Cadillacilla on mahdollisuus vaikuttaa Euroopassa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *