Alonso ottaa navan Silverstone


Fernando Alonso aloittaa brittiläisen Grand Prix -sovelluksen napa -asennosta erittäin märän ja pitkän karsintaistunnon jälkeen.
Sade alkoi pudota ensimmäisen karsintaistunnon lopussa, mutta siitä tuli paljon raskaampaa toisen vuosineljänneksen aikana. Siinä vaiheessa Alonso – joka oli nopein lopullisessa käytännössä – oli iso hetki, kun hän liukastui märään ja vain kapeasti menetti lyömällä renkaan seinään.
Mainos – viesti jatkuu alla

Enemmän ja paljon enemmän autoilijoita otti radionsa protestoidakseen istunnon lopettamista, ja pian sen jälkeen, kun FIA: n kilpailujohtaja Charlie Whiting teki päätöksen tuoda punaiset liput esiin. Istunto ei alkanut uudestaan ​​paljon enemmän kuin tunnin.
Pätevyys aloitti uudelleen kuuden minuutin jäljellä Q2: sta, kun autoilijat taistelevat seisovan veden ja liikenteen läpi. Nico Rosberg lähti ensimmäisellä kierroksellaan, mutta onnistui jatkamaan, mutta Romain Grosjean ei ollut niin onnekas. Hän rantasi lootuksensa soraan ja alkaa nyt yhdeksänneksi.
Q1: n lopussa Alonso – tällä hetkellä mestaruusjohtaja ja voittaja tällä radalla viime vuonna – oli alle viisi sadasosaa sekunnista nopeammin kuin toisen sijan Mark Webber.
Michael Schumacher ja Sebastian Vettel jakavat ruudukon toisen rivin. Felipe Massa alkaa viidenneksi, ennen Kimi Raikkonenia, pastori Maldonadoa ja Lewis Hamiltonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *