Uusi Volvo XC100 -lippulaiva, joka on suunniteltu vuodelle 2022 debyytti


Volvo, kallistetaan uuden lippulaivamaastoauton käynnistämiseksi parin seuraavan vuoden aikana, ja se toimii suurempana korvaajana XC90: lle ja toimittaa yritykselle suoran kilpailijan BMW X7: lle ja Mercedes Gls.
Volvo kehittää parhaillaan uutta versiota suuresta autostaan, SPA2. Brändin nykyinen SPA -arkkitehtuuri, joka löytyy Volvon “60” ja “90” -malleista, ei pysty mittakaavaan paljon suurempia kuin nykyinen Volvo XC90. Sellaisenaan, jos yritys haluaa mennä Mercedesin ja BMW: n käyttämien lippulaivamaastoautojen jälkeen, uuden XC100: n on käytettävä tätä äskettäin kehitettyä alusta.

Kymmenen parhaan maastoauton saamiseksi 2022

Auto Express ymmärtää, että SPA2 on suunniteltu tukemaan autoja jopa 5,5 metriä pitkäksi. Ja ratkaisevan tärkeää, kolmas Polestar-malli-valtava puhdaselektrinen maastoauto-käyttää samoja perustaa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Uusi auto on jo nimetty sisäisesti projektikoodin V616 kanssa. ”6” merkitsee prototyyppiä Volvon alueen suurimpana mallina; ”1” osoittaa, että se on auton ensimmäinen sukupolvi ja lopullinen “6” on lyhenne sen maastoautojen vartalotyylistä.
Sen sanotaan olevan noin 30 cm pidempi kuin nykyinen XC90 ja hiukan pidempi kuin edes BMW X7, 5,2 metriä. Volvo skaalaa myös maastoautojen akselivälin ja takaosan ylitys, mikä parantaa sekä jalkatilaa toisessa istuinrivissä, kolmannen istuinrivin kokonaistilan määrän että auton kengän kapasiteetin.
XC100: lla on todennäköisesti seoksen korkeakoulujen voimansiirtolaitteita valmistajan kokoonpanosta, lähtötason versioilla, joissa käytetään suuritehoisia bensiinipohjaisia ​​mietoja hybridi-asennuksia, ja vaihtoehtoja saatavana sekä plug-in-hybridi- että Puhdas sähkökokoonpanot.
Uuden lippulaivamaastoauton on mahdollistanut paitsi ostajien trendit tärkeillä markkinoilla, mukaan lukien Yhdysvallat ja Kiina, myös Volvon parannettu tuotemerkin vahvuus. Tämä tukee yrityksen hinnoittelustrategian uutta korkeinta pistettä, koska XC100 voi hyvinkin maksaa paljon yli 80 000 puntaa, koska kun se on varustettu paljon kalliimmilla voimansiirtoilla.
Muualla Volvon toimitusjohtaja Håkan Samuelsson vahvisti myös, että seuraavan 40 sarjan malli debytoi vuonna 2021. Hän sanoi: ”Ensi vuonna on vielä 40-sarjan Volvo, joka on myös sähköinen. Joten meillä on sähköautoja tukemaan pyrkimystämme myydä puolet autoistamme täysin sähköisinä viiden vuoden kuluttua. ”

Mitä teet uudesta Volvo XC100: sta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *