Uusi McLaren 570s Spider Track Pack -lause


McLaren 570S -raitapaketin lanseerauksen jälkeen brittiläinen yritys on nyt saanut hämähäkin saataville samalla 17 160 puntaa lisävarustetulla ylimääräisellä.
Suunniteltu asiakkaille, jotka haluavat käyttää 570 -luvun hämähäkkiä satunnaisesti radan käyttöä varten, Track Pack kattaa 33 kg, saa kovemman pakokaasun ja erityisen hiilikuitu sisustuksen. Kuitenkin 570 hevosvoiman 3,8 litran kaksois-turboahdettu V8-moottori pysyy koskemattomana.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Paras rata -päiväautot
Raitapakkaus näkee muutokset myös ulkopuolelle tummalla palladiumkatolla ja kevyellä 10-puolella taottuna kevytmetallivanteet, jotka on lisätty sen merkitsemiseksi. Pelkästään uudet seokset auttavat vuodattamaan 15 kg tavanomaisen auton yli.
4

Sisällä asiakkaat voivat valita kuuden erilaisen kevyen sisätilan välillä, joista kukin peitettiin Alcantaralla. Hiilikuitua on myös lisätty oven insertteihin, tunnelin sivuihin, pidennetyihin vaihdevaihteisiin, ohjauspyörän pinnoille, ovelle ja alakohdasta.
Muita muutoksia ovat hiilikuituistuimet, 13 kg: n säästäminen tavanomaisten istuimien päälle, hiilimusta alcantara -ohjauspyörä ja McLaren -radan telemetriajärjestelmän (MTT) käyttö. MTT -järjestelmä tallentaa kierrosajat ja sektorin halkeamat radan ajamiseksi sekä post -aseman analyysin ja graafisten kaavioiden osalta, jotka osoittavat ajoneuvon nopeutta ja aikoja.
Napsauta tätä lukeaksesi McLaren 570-luvun perusteellisen katsauksen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *