Uusi 2017 VW Atlas: VOR -maastoauto voidaan asettaa Eurooppaan


VW: n äskettäin paljastettu Atlas -maastoauto voi vielä olla Euroopassa, huolimatta siitä, että sitä kehitetään sekä Yhdysvaltojen että Kiinan mielessä.
Viiden metrin pituinen kolmen rivin maastoauto kehitetään VW: n Yhdysvaltain tehtaalla Chattanooogassa, mutta VW-execs on kuitenkin alttiina autolle paljastavat, että tehtaan varaominaisuudet viittaavat siihen, että se nyt tarkastelee autojen ja kuorma-autojen tuomista Eurooppaan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

“Meillä on kyky vielä 20 000 autolle ja kuorma-autoille Chattanooga”, totesi tohtori Elmar-Marius Licharz. “Olemme epävarmoja sen avaamisesta Eurooppaan, joten kysymme huolenaiheita ja tarkistamme, toimiiko se.”
• Parhaat maastoautot ostavat nyt
Myös tohtori Licharz kertoi meille, että VW: n 188 hevosvoiman 2,0 litran diesel toimii autossa, mutta he päättivät olla tarjoamatta moottoria Yhdysvalloissa, mikäli amerikkalaisen asiakkaan näkemykset VW-päästöskandaalin noudattamisesta. Atlas, joka pitää moottorin, joka saattaa tulla Eurooppaan, ja VW kysyy kuitenkin potentiaalisia asiakkaita autosta.
28

Auton koko saattaa kuitenkin hyvinkin olla suurin ongelma – yli 5 metrin pituinen, se on pidempi kuin lajike rover tai Mercedes GLS ja Licharzin mukaan sillä olisi vaikeuksia sovittaa lukuisiin saksalaisiin autotalleihin.
On vielä vähemmän todennäköistä, että Atlas löytää menetelmänsä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Autojen ja kuorma-autojen muuntamisen lisäkustannukset oikeanpuoleiseen ajamiseen tekisivät taloudellista tarjota autoja ja kuorma-autoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Volkswagen Atlas 2016 LA Motor Show Launch
Volkswagen paljasti kaikkien aikojen ensimmäisen seitsemänpaikkaisen maastoautonsa ennen kevään 2017 Yhdysvaltojen lanseeraustaan. Atlas -hartiat ovat mahtava tehtävä palauttaa brändin uskottavuus Pohjois -Amerikan asiakkaille vahingollisten päästöskandaalin jälkeen. Se tuli näyttelyyn vuoden 2016 LA Motor Show -tapahtumassa – ihanteellinen sijainti osoittaa sen amerikkalaisille kuluttajille kokeilla ja rakentaa kiinnostus Volkswagen -nimessä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *