Asiantuntija -ajoneuvomerkit, kuten McLaren ja Aston Martin Voice huolestuttava Brexit -epävarmuudesta


Yhdistyneen kuningaskunnan asiantuntija -autojen tuotanto -alan, joka sisältää Aston Martinin, McLarenin ja Lotusin kaltaiset, ovat varoittaneet, että viimeaikainen menestys The The Noste of the the Noss Markkinat saatetaan vaarantaa hallitus lopettamaan työskentelyn saavuttaakseen suotuisan Brexit -tarjouksen tulevaisuudessa.
Yhdistynyt kuningaskunta on talo maailman suurimmalle asiantuntija -autotuotantomarkkinoille, ja siihen on ryhmitelty yli 60 erilaista tuotemerkkiä. Asiantuntija -autopalveluntarjoaja luokitellaan sellaiseksi, joka kehittää vähemmän kuin 10 000 autoa vuodessa. Moottorivalmistajien yhdistyksen ja kauppiaiden (SMMT) uuden tutkimuksen mukaan markkinoilla tuotanto on kasvanut 52 prosenttia vuodesta 2012 ja työllistää tällä hetkellä yli 11 250 ihmistä.
Mainos – viesti jatkuu alla

SMMT-tutkimuksen mukaan markkinat, jotka sisältävät ASTON Martinin, McLarenin, Lotusin ja Rolls-Roycen, Caterhamin, Morganin ja Arielin lisäksi kasvavan lisäksi 60 prosenttia kokonaismäärään 52 000 automyynnistä vuoteen 2020 mennessä . Tämä tapahtuu kuitenkin vain, jos Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vakiinnuttanut ihanteelliset kauppaolosuhteet ennen kuin se poistuu Euroopan unionista vuonna 2019.
• Ison -Britannian ajoneuvomarkkinat vaativat erityistä EU: n kauppatarjousta Brexit ‘Cliff Edge’ estämiseksi
Erityisesti markkinat haluavat nähdä globaalisti yhdenmukaistetut tuotevaatimukset, kun monet liiketoiminnot luovat kourallisen malleja, jotka on kehitetty Yhdistyneessä kuningaskunnassa maailmanlaajuisesti tarjottuina. SMMT vaatii myös hallitusta turvallisesti jatkuvan jäsenyyden Euroopan tulliliitossa ja ilmaiseksi pääsy yhtenäisille markkinoille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *