Uusi Mercedes GLC Ride Review


Kun kyse on maastoautoista, Mercedes on muuttunut Mercedesille sen jälkeen, kun se tuli ensimmäisen kerran taisteluun vuonna 1997 M-luokan kanssa.
Laaja maastoautojen kokoonpano tarkoittaa, että tämän tyyppisten autojen osuus oli 49 prosenttia kaikista maailmanlaajuisesti vuonna 2021 myytävistä Mercedesistä. Yritys on muuttanut nämä ajoneuvot, ja keskikokoinen GLC on ollut suuri osa muutoksesta.

10 parasta maastoautoa 2022 ostamiseksi

Tämän modernin Mercedes Hallmarkin seuraava sukupolvi paljastetaan kesällä ennen myyntiin syyskuussa, ja meillä on jo ollut matkustajamatka. Mercin suuren myyvän GLC: n uusi versio on tarkoitus saada runsaasti nykyaikaistamista.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Se siirtyy uuteen MRA2-alustaan, jota viimeisin C-luokka käyttää, ja perii samanlaisen tekniikan luettelon kuin kompakti toimeenpaneva salonki. Pakkaus on parannettu, kun takana on enemmän jalkatilaa, kun taas käytännöllisyys astuu myös ylöspäin, ja tavaratila on 50 litraa suurempi kuin ennen, runsaasti 600 litraa.
Sähköistäminen on toinen parannusalue, ja tarjotaan plug-in-hybridimalli, joka käyttää suurempaa akkua kuin ennen 23 kWh: n kohdalla. Tämä pystyy toimittamaan noin 62 mailia puhdasta sähköistä juoksua ja yrityksen autoveroa horjuttavia etuja.
5

Ensin saapuvat kuitenkin 48 voltin mieto-hybridi-bensiini- ja dieselmoottorit. Yksi jälkimmäisistä autosta, jota yritimme testikuljettajan Peter Kolbin rinnalla, ja 48 voltin tekniikan integrointi on parantanut tarkennusta huomattavasti. Moottori sammuu ja rannikot saumattomasti, kun melun eristäminen on erinomaista, etääntäen sinut dieselistä koputtaen uusien vaahtojen, eristyksen ja kaksinkertaisen lasituksen saatavuuden ansiosta.
Uusi GLC on pidempi kuin viimeinen auto, mutta ensimmäinen vaikutelma on maastoauto, joka on täysin urheilullisempaa ja ketterämpää. Urheilutilassa se on paljon koostuvampi kuin ennen, kääntäminen imartele ja tunne hallitsemampi kuin nykyinen auto.
Uusien GLC: n runko-insinööreille on todellakin ollut stabiilisuuden lisääminen, ja siihen asti se on varustettu tärkeä tekniikkatuote, joka löytyy uudesta S-luokasta ja C-luokasta: takapyörän ohjaus.
Taka -akseli voi muuttua jopa 4,5 asteeseen. Pyörät kääntyvät suurella nopeudella samalla tavalla kuin edestä suuremman vakauden saavuttamiseksi, kun taas alhaisella nopeudella asiat kulkevat vastakkaiseen suuntaan.

Tämä tarkoittaa, että uusi GLC muuttuu hitaammiksi kulmiksi terävämmillä vastauksilla, mutta sen pitäisi myös tehdä maastoautosta entistä ohjattavampaa ympäri kaupunkia, vain 10,8 metrin vähentyneen kääntöympyrän ansiosta.
Malli: Mercedes GLC 300 D 4MATIC
Hinta: 55 000 puntaa (EST)
Moottori: 2,0 litran 4-sylinen turbodiesel
Teho/vääntömomentti: 261 hevosvoimaa/550 nm
Vaihteisto: yhdeksän nopeuden automaattinen, nelipyöräinen asema
0-62MPH: N/A
Huippunopeus: N/A
Talous/CO2: N/A
Myynnissä: Syyskuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *