MOT -kustannusten jäädyttäminen sekä piiskapetoksien


torjuminen MOT -kustannusten jäädyttäminen sekä piiskahäiriöiden torjunta ovat osa hallituksen toimenpiteitä, jotka yrittävät auttaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa kuljettajia vähentämään heidän vuotuisia kustannuksiaan.
Oikeusministeriön (MOJ) eteenpäin suunnitelmiin sisältyy myös suunnitelma, jolla voidaan auttaa polttoaineen kustannusten vähentämistä moottoritiepalveluissa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mukana on myös arvio sekä teorian että käytännön ajokokeen kustannuksista, koska hallitus odottaa tarjoavan lisää säästöjä.
AA: n tilastojen mukaan vakuutusturvan tyypilliset kustannukset ovat laskeneet lokakuussa 12,3 prosenttia lokakuussa 648 punnasta lokakuussa 2012 568 puntaan vuonna 2013. Whiplash -väitteet auttavat alentamaan tätä edelleen.
Samanaikaisesti vakuutusvaatimusyritysten lukumäärä on laskenut yli 1000, 2 553: sta joulukuussa 2011 1 485: een syyskuussa 2013. Tämä on hallituksen uudistuksia, jotka koskevat “ei voittoa, maksua” -sääntöjä, joita sen mielestä on auttanut Vähennä vakuutusturvakustannuksia 12 prosentilla tai 80 puntaa tyypillisessä vakuutuksessa.
Muita avainkohtia on päätös jäädyttää MOT -testin lakisääteiset enimmäiskustannukset 54,85 ​​puntaan vuoteen 2015 saakka, toiminnan lisäksi moottoritiepalvelujen polttoaineiden kustannusten vähentämisen vähentämiseksi – mukaan lukien moottoritiereittien vertailutiedot kuljettajien näyttämiseksi, mistä ne voivat saada Paras tarjous.
Roads -pappi Robert Goodwill sanoi: “Miljoonat kotitaloudet ja yritykset koko maassa olevat autot ja kuorma -autot tuntevat myös kustannukset. Hallitus on päättänyt auttaa pitämään nämä kustannukset. MOT -testin kustannukset ja tarkastellaan jälleen kerran ajokortin saamiseen liittyviä kustannuksia.
“Haluamme myös helpottaa ihmisten saamista paljon parempaa tarjousta polttoaineesta moottoritiepalveluasemilla, esimerkiksi moottoritie -merkintöjen kokeilulla, joka näyttää autoilijoille erilaisia ​​polttoainekustannuksia heidän reitilleen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *