Vanha BMW M -merkki, joka on käynnistetty juhlimaan Divisionin 50. syntymäpäivää


BMW: n Motorsport -divisioonaa, juhlii 50 -vuotisjuhliaan vuonna 2022, samoin kuin Merkitys, liiketoiminta on paljastanut alkuperäisen M Sport Roundelin, joka esiintyi Performance Brand’sissa Aivan ensimmäinen kilpa -ajoneuvo jo vuonna 1973.
Merkki edeltää tänään ymmärtämäämme Tri-Stree M Sport -logoa, joka nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 1978 M1-superautolla. Täällä yrityksen tavaramerkki sininen, violetti ja punaiset värimallit on kääritty BMW -pyöreän ympärille puolipyöreissä sen sijaan, että ne esiintyvät erillisessä tunnuksessa.

Uusi BMW Idea XM Esikatselut tyylikäs XM -tuotantoajoneuvo, joka erääntyy vuonna 2022

Ostajat voivat määrittää tämän Heritage M -merkin valinnaisena korvauksena muutaman BMW: n M -suorituskykyajoneuvon perusmerkille tammikuusta 2022 lähtien.
8

Osana juhlaa, brändi myös tuo uudelleen muutaman sen paljon historiallisesti huomattavampia maalikoodeja. Dakar keltainen ja päättyvät oranssiin (joka esiintyi E92 M3: lla) sekä Macao Blue (jota E30 M3: lla tarjottiin) ovat saatavilla yhdessä perinteisten värien, kuten Daytona Violetin, Imola Red: n ja Bay Blue, kanssa.
Mainos – viesti jatkuu alla

BMW M on myös järjestänyt aikataulunsa varmistaakseen, että paljon huomattavia suorituskykyajoneuvoja debytoi 50 -vuotisjuhlansa aikana. Vuonna 2022 brändi esittelee uuden M3 -kiertueen, M4 -kupeen erikoisversion, M2: n seuraaja ja sen ensimmäinen sähköistetty suorituskykymalli.
BMW M GMBH: n hallintoneuvoston puheenjohtaja Franciscus Van Meel sanoi: ”Perinteisen BMW Motorsport -merkin avulla haluaisimme jakaa onnellisuutemme BMW M GMBH: n vuosipäivästä tuotemerkin fanien kanssa.
”Meillä on edessä fantastinen vuosi, jota juhlitaan erityistuotteiden kohokohdilla ja mielenkiintoisilla esityksillä. M: tä on jo kauan ajateltu maailman vahvinta kirjettä, samoin kuin yrityksemme vuosipäivänä se on vahvempi kuin koskaan. ”
Napsauta nyt täältä tarkistaaksesi arviomme BMW M3 -kilpailusta XDrive…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *