Ssangyong paljastaa Nissan Juke -kilpailijan Geneven autonäyttelyssä


Ssangyongin on tarkoitus paljastaa Nissan Juke -kilpailija Geneven autonäyttelyssä vuonna 2014, ennen kuin myytävänä vuonna 2015 myytävänä oleva auto on oppinut.
Uusi pieni crossover istuu uuden kompaktin rungon alustalla, joka on paljastettu läheisen tuotanto-varjolla ensi vuoden Geneve-näyttelyssä ja debytoi uuden 1,6 litran moottorien-yhden bensiinin ja yhden dieselin-parin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tämän uuden tekniikan turvaaminen oli mahdollista brändin Intian omistajien Mahindran ja Mahindran suuren sijoituksen ansiosta, ja Ssangyong toivoo, että kun tämä auto on lisätty salkkuun, sen tehdas Koreassa saavuttaa täyden kapasiteetin ja lopulta saavuttaa kannattavuuden.
Frankfurtissa vuonna 2011 esitetty XIV-1-konsepti vaikuttaa voimakkaasti ulkoiseen muotoiluun-puhtaalla, paljon nykyaikaisemmalla ilmeellä kuin brändin nykyinen kokoonpano. Euroopan markkinoiden lanseerauspäivänä tammikuussa 2015 ja lähtöhinta, joka voi hiipiä alle 12 000 puntaa, uusi auto on katettu vahvaksi myyjäksi Euroopassa.
Tähän asti tiukka CO2 Siihen saakka, kunnes uusi auto saapuu, yritys on kiinnittämässä toiveitaan Ssangyong Rexton 4×4: n viimeisimmästä versiosta-seitsemän maantiereistä, joka maksaa alle 26 000 puntaa jopa täysin ladatulle huippuluokan autoversiolle.
Tällä hetkellä Yhdistyneen kuningaskunnan myyntitavoitteet ovat vaatimattomia, ja tuotemerkki on kurssilla myydä ensi vuonna noin 1800 autoa ja laajentaa jälleenmyyjäverkostoaan 75 sivukonttoriin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ensi vuoden loppuun mennessä. Yhtiö toivoo asettavansa itsensä kapeaksi 4×4 -asiantuntijana, jonka hinnat ovat riittävän alhaiset kilpaillakseen käytettyjen premium -kilpailijoiden kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *