Euro NCAP käynnistää maailman ensimmäiset testit kuljettaja-avustustekniikasta


Uusi turvallisuustesti, jossa arvioidaan, kuinka hyvin järjestelmät, kuten mukautuva vakionopeussäädin ja kaista-varovainen ohjaustyö, on käynnistetty, ja pyrkivät antamaan enemmän selkeyttä kuljettajille Markkinat, jotka ovat täynnä erilaisia ​​järjestelmänimiä ja toimintoja. Euro NCAP: n ja Thatcham Researchin kehittämät testit ovat ensimmäisiä laatuaan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Vaikka auton turvallisuusaputekniikalle annetut arvosanat eivät vaikuta auton yleiseen Euro -NCAP -tähtiluokitukseen – osittain niin, että monet näistä järjestelmistä ovat valinnaisia ​​- autoille annetaan merkki, joka perustuu siihen, kuinka hyvin järjestelmät toimivat ja kuinka tarkasti ne ovat markkinoida kuluttajille. Kuinka hyvin järjestelmät toimivat, kun kuljettaja ohittaa ne muuttamalla auton kurssia, arvioidaan myös, ja tekniikalle annetaan yleinen luokka erittäin hyvä, hyvä, kohtalainen tai sisäänpääsy.
Arvioitu kolme aluetta ovat:
Ajoneuvoapu: Kuinka tehokkaasti järjestelmät toimivat normaalin toiminnan aikana.
Kuljettajan sitoutuminen: Kuinka tarkasti järjestelmiä markkinoidaan; kuinka hyvin autovalvot, jos kuljettaja kiinnittää huomiota (esim. Kädet ohjauspyörällä); kuinka intuitiiviset järjestelmät ovat; ja kuinka selkeä on, jos järjestelmä on aktiivinen tai passiivinen.
TURVALLISUUDEN VARAUS: Kuinka hyvin järjestelmät toimivat hätätilanteessa, esimerkiksi jos kuljettaja menettää tietoisuuden, jos järjestelmä epäonnistuu tai jos törmäys tapahtuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *