Uusia autoja ja kuorma-autojen myyntiveroa


ajoneuvon valmistevero voidaan romuttaa sekä korvata ennakkomaksuvero hallituksen neuvonantajan laatiman suunnitelmien mukaan.
Ostovero perustuisi edelleen auton hiilidioksidipäästöihin, samoin kuin superautojen ostajat ja kaasu-guzzlerit saattavat nähdä jopa 23 000 puntaa ajoneuvon listauskustannuksiin.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Mutta jopa pieniä ja keskisuuria autoja ja kuorma-autoja saattaa nähdä huomattavia kiinteämääriä, jotka lisätään niiden hintaan, koska jokaisesta hiilidioksidi grammasta auto- ja kuorma-autojen hinnasta veloitetaan ennakkomaksun, jota ehdotetaan, ja sitä ehdotetaan olla 94 g/km.
Ehdotettu suunnitelma tarjoaisi silti kannustimia ostajille polttoaine tehokkaiden autojen valitsemiseksi, mutta ajoneuvot, joiden päästöt ovat asetettu pisteen alapuolella, saavat todella diskonttokoron listaushintaan valtion tukien ansiosta.
Järjestelmän mukaan 9 084 puntaa 1,25 litran Ford Fiesta näki sen listauskustannusten nousun 10 734 puntaan, kun taas tehokkaamman 1,6 litran diesel-suunnittelun kustannukset syksyisivät 11 845 puntaan 11 495 puntaan.
Ehdotuksen on laatinut Tim Leunig Center Foorumin ajattelupanjasta, joka on äskettäin nimitetty hallituksen neuvonantajaksi.
Leunig väittää, että uusi järjestelmä olisi tehokkaampi vakuuttamaan valmistajat perustamaan tehokkaita autoja ja kuorma -autoja kuin VED -järjestelmä. Hän myös julistaa, että suunnitelma tuottaa täsmälleen saman määrän tuloja valtiovarainministeriölle kuin nykyiselle järjestelmälle, koska hallitus pystyy muuttamaan myyntiveron tasoa, koska uusien autojen ja kuorma -autojen tehokkuus paranee.
Mitä uskot ehdotuksista? Voisitko paljon parempaa uuden järjestelmän puitteissa vai estäisikö se ostamasta uutta autoa? Kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *