Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajat paeta EU: n nopeuskameran sakkoja Brexit


Brexitistä aiheuttavat monia muutoksia, ja viimeisin syntyy, että Euroopan unionin maiden nopeuskameroissa tarttuvat nopeuttavat brittiläiset kuljettajat eivät todennäköisesti kohtaa rangaistuksia. Tämä johtuu siitä, että Yhdistyneen kuningaskunnan poistuminen EU: sta lopettaa järjestelyn, jonka aikaisemmin sallivat mannermaiden mahdollisuuden jatkaa Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajien tekemiä ylinopeutta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Rajojen välinen valvontadirektiivi otettiin käyttöön vuonna 2015, ja EU: n maiden viranomaiset antoivat kuljettajia kuljettajista, kunhan heidän autonsa rekisteröitiin Euroopan unionin maahan.

Ajo Ranskassa: Huippuvinkit

Tämä järjestely on nyt päättynyt Brexitin ansiosta, mikä tarkoittaa, että Ranskassa vuosittain Speed ​​Camerat tarttuvat puoli miljoonaa plus-brittiläisiä kuljettajia, kun he ovat palanneet kotiin. Ranskan moottoriajoneuvojen verkkosivustojen arviot aiheuttivat tappioita ranskalaiselle kassalle jopa 60 miljoonaa euroa (53,4 miljoonaa puntaa) niiden kyvyttömyyden ansiosta rajat ylittävät rangaistukset.
Rajat ylittävään täytäntöönpanotyöhön toimii molemmin puolin, mikä tarkoittaa, että Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaiset eivät pysty antamaan lippuja EU: n kuljettajille, jotka ovat ylinopeutta, kun he olivat saapuneet takaisin kotimaahansa. Ranskan poliisin kiinni pitämät brittiläiset kuljettajat automatisoitujen nopeuskameroiden sijasta voitaisiin silti myöntää paikalla sakkoja, kun taas Yhdistyneen kuningaskunnan poliisit voivat vaatia samanlaisia ​​kuljettajien tienvarsitalletuksia ilman “tyydyttävää Yhdistyneen kuningaskunnan osoitetta”.
Ranskan viranomaisten sanotaan hakevan kahdenvälistä järjestelyä Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa, kuten heillä on Sveitsin kanssa, mikä sallii aiemmat rajat ylittävät järjestelyt ylinopeuden rangaistusten palauttamisesta, mutta tällaisen sopimuksen saattamiseen voi viedä vuosia.
Katso vinkkejä ajamiseen Italiassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *