Älykäs sähköautojen lataus, joka on tärkeä EVS: n


sähköautojen massan käyttöönottamiseksi, on kyettävä “älykkääksi” lataamiseen, jos Yhdistynyt kuningaskunta haluaa välttää kalliita päivityksiä sähköverkkoon seuraavien kahden vuosikymmenen aikana, uusi tutkimus on löytänyt.
Aurora Energy Researchin analyysin mukaan seuraavat kaksi vuotta saattoivat saada sähköautot saavuttamaan pariteetin tavanomaisilla diesel- ja bensiiniautoilla. Vuoteen 2035 mennessä Aurora arvioi, että Ison -Britannian teillä voi olla 10 miljoonaa sähköautoa, mikä edustaa 30 prosenttia autokannasta.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Myynnin parhaat sähköautot
Tämä EVS: n nousu lisäisi tehon kysyntää 19TWh vuodessa, mikä on kuusi prosenttia nousu nykyisestä tehonkulutuksesta. Tutkimus kuitenkin varoittaa, että iltaisin korkeuskysyntä, kun omistajat yleensä lataavat autojaan, voivat nousta huomattavasti. Kaikkien 10 miljoonan auton lataaminen korkeusaikana ”vaatisi ylimääräisiä 3GW: tä ylimääräistä tuotantokapasiteettia korkeusaikoina ja vaatii mahdollisesti kalliita vahvistuksia”, tutkimuksen mukaan.
Tulevat EV: t, jotka kykenevät “älykkäisiin” lataamiseen, missä ne lataavat paristojaan ruuhka-aikoina tai jos energiayhtiöt ottavat EV: n latausajat, voisivat minimoida EV: ien vaikutukset verkkoon.
Aurora Energy Researchin tutkimuspäällikkö Richard Howard sanoi: “Siellä on paljon pelottavia tarinoita, jotka viittaavat siihen, että sähköjärjestelmämme ei pysty selviytymään sähköajoneuvojen kasvusta. Päinvastoin, tutkimuksemme viittaa siihen, että toimitettu EV -lataus on älykäs, GB Sähköjärjestelmään mahtuu helposti 15 miljoonaa+ sähköautoa. Itse asiassa EV -latauksen joustavuus voisi olla hyödyllinen ruudukon kokonaistoiminnassa ja parantaa uusiutuvan energian taloutta. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *