Kahvin biopolttoainetta tulevaisuuden autojen ja kuorma-autojen


tuhlaamiseksi Ison-Britannian jatkuvasti laajenevasta kahviloista voidaan käyttää autojen ja kuorma-autojen polttamiseen Bathin yliopiston tutkijoiden tuoretta tutkimuksen mukaan.
Costa Coffee, Starbucks ja Cafe Nero saattavat olla seuraavat valtavat bensiinin toimittajat kilpailevalle BP: lle ja kuorelle, jos prosessi voidaan pienentää.
Mainos – viesti jatkuu alla

Kahvila tuottaa tyypillisen 22 kiloa (10 kg) jäännöksiä joka päivä – riittävä muuntaakseen biopolttoaineen kahteen litraan. Tämä tekisi siitä melko vähäisen toiminnan, mutta kahviketjut voisivat käyttää sitä lähetysajoneuvojensa virran saamiseen.
Näitä täsmälleen samoja lähetysautoja voidaan hyödyntää käytettyjen kahvihjausten keräämiseen ja niiden käsittelemiseen keskeiseen biodieselin tuotantolaitokseen. Lontoossa sijaitsevan biopavun kaltaiset liiketoiminta luovat jo biodieselin sekä biomassan pellettejä tuhlauksen kahvijauholta.
• GM -sovelluksen avulla voit skannata rekisterikilven ja tekstien ohjain

Kestävän kemiantekniikan tohtoriharjoittelu Rhodri Jenkins sekä tutkimuksen ensimmäinen kirjoittaja sanoi: ”Kahvipapujen paahtoteollisuuden luoma suuri määrä tuhlaa, ja vialliset pavut heitetään pois. Jos skaalautuu, uskomme, että kahvibiodieselillä on erinomainen tulevaisuudennäkymä kestävänä polttoaineen lähteenä. ”
Kahvipolttoaine luodaan purkamalla öljyä kahvijauhoista ja liottamalla ne orgaaniseen liuottimeen. Erityinen kemiallinen prosessi, joka ymmärretään “transesterifikaatioksi”, muuntaa ne sitten biodieseliksi.
Valmistetun tuotteen polttoaineominaisuudet vaihtelevat käytetyn kahvin jauhan tyypin mukaan, mutta tutkijat havaitsivat, että kaikilla kahvijauhoilla on yhteinen ja sopivat fysikaalisiin ominaisuuksiin lähteestä riippumatta.
Osana tutkimusta tutkijat tekivät tehokkaasti biopolttoainetta jauhetusta kahvista, jotka on luotu 20 eri osassa maailmaa, mukaan lukien kofeiinit sekä kofeiinit, sekä Robustan ja Arabica -lajikkeiden lisäksi.
• Hienoimmat hybridi -autot ja kuorma -autot myynnissä
Kemian tekniikan laitokseltamme Whorrod -tutkimustutkimus tohtori Chris Chuck selitti: ”Noin 8 miljoonaa tonnia kahvia luodaan maailmanlaajuisesti vuosittain, samoin kuin jauhettua tuhlauskahvia koostuu jopa 20 prosenttia öljyä järjestelmäpainoa kohti.
”Tällä öljyllä on myös samanlaiset ominaisuudet kuin esittelemät raaka -aineet, joita käytetään biopolttoaineiden valmistukseen. Mutta vaikka niitä viljellään erityisesti polttoaineen luomiseksi, käytetyt kahvijauhot ovat jätteitä. Näitä hyödyntäen on aito tulevaisuudennäkymä luoda aidosti kestävä toisen sukupolven biopolttoaine. ”

Auton voimalla kahvin avulla? Mitä seuraavaksi? Kerro meille ajatuksia alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *