Uusi 2022 Hyundai Ioniq 6, joka on tunnistettu talvella kehityksessä


vakoojakuvaajamme ovat napsauttaneet voimakkaasti naamioituneen Hyundai Ioniq 6 -prototyypin, joka käsittelee talvi -testausohjelmaa ennen auton odotettavissa olevaa käynnistämistä myöhemmin tänä vuonna. Se luotiin kilpailemaan Tesla -mallin 3 ja BMW I4: n kaltaisia.
IONIQ 6: n enimmäisalue on myös 311 mailia, mikä on eniten aluetta kaikista Hyundai -malleista tähän mennessä. Tämä kiittää yhtä suuria osia yrityksen 800 V E-GMP-arkkitehtuuriin ja auton rungon aerodynaamiseen muotoon.

Uusi Hyundai Profety Concept Review

Se on vain muutama kuukausi, kunnes Hyundai lopulta vetää arkit Ioniq 6: sta. Huhut kuitenkin viittaavat siihen, että tuotemerkki on työntänyt auton debyytin takaisin kesään salliaksesi viime hetken suunnittelumuutoksia, jotka auttavat työntämään EV: n aluetta 300: n ulkopuolelle -Mile este, jonka Ioniq 5 on asettanut.
Mainos – viesti jatkuu alla

Emme kuitenkaan voi vielä nähdä mitään näistä muutoksista, koska näiden kuvien prototyyppi on edelleen voimakkaasti naamioitu. Etelä -Korean moottorijulkaisut ovat kuitenkin ehdottaneet, että korjattu Ioniq 5 sisältää kuitenkin hieman erilaisia ​​muotoiluja ja pidempi vartalo. Hyundai sopii nyt myös Ioniq 6: een samaan 77,4 kWh -akkuun, joka löytyy Kia EV6: sta, eikä Ioniq 5: stä löydetyn 73KWh -yksikön sijasta.
24

Satunnaiselle tarkkailijalle nämä ovat trifoivia eroja, mutta pienet parannukset lisääntyvät pian. Yhdistettynä auton liukas muoto, johon profetian käsite vaikuttaa voimakkaasti, se osoittaa, että Ioniq 6 voisi saavuttaa yli 500 km: n alueen (311 mailia), ottaen samalla käyttöön Ioniq 5: n 301 hevosvoiman nelipyöräinen kaksoottori PowerTrain .
Tämä 301 hevosvoiman asetus on kuitenkin varattu lippulaivamallille. Saatavana on myös halvempia versioita IONIQ 6: sta, ja niissä on pienempi 58KWh -akku ja yksi sähkömoottori, jolloin lähtöhinta on 40 000 puntaa.
Hyundai -prototyyppien avulla, jotka antavat vähän pois Ioniq 6: n muotoilusta, yksinoikeudella kuvamme tarjoavat paremman kuvan siitä, miltä auto näyttää. Autossa on samanlaisia ​​kuin Ioniq-hybridit, pidemmällä konepellillä, matalalla lasisella lasitalolla ja isommilla etu- ja takaosoilla kuin profetia. Neliovinen coupe-muoto hajotetaan lisäämällä takaspoilerisarja, joka on alhainen bootlidiin parannetun aerodynamiikan saavuttamiseksi.

Sisällä Ioniq 6 vie paljon enemmän inspiraatiota Ioniq 5: stä kuin profetian käsitteesta, joka lainaa entisen mallin kaksoisnäytön viihdejärjestelmää. Siinä on myös tavanomainen keskikonsoli ja tunnelimainen käsinoja, joka kulkee kojelaudasta ohjaamon keskellä.
Selvitä nyt, mitkä ovat parhaat myytävänä olevat sähköautot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *