Hamilton voittaa Yhdysvaltain yleislääkärin


Lewis Hamilton juhlii kauden neljäs menestys voitolla Yhdysvaltojen Grand Prix -yrityksessä Amerikan piirissä Austinissa, Texasissa.
Pole-sitteri Sebastian Vettel oli ensimmäinen käännös yhdeksi, Mark Webberin, Hamiltonin ja Fernando Alonson edessä. Ferrari-autoilija teki erinomaisen aloittamisen seitsemännestä ruudukosta noudattaen joukkueensa päätöstä tarjota Felipe Massasta tarkoituksellisen viiden sijan maksuostossa Alonson mainostamiseksi puhdistusaineelle, ruudukon ihanteelliselle puolelle.
Mainos – viesti jatkuu alla

Kaikki 24 autoa tekivät sen kuitenkin ensimmäisellä kierroksella. Ainoa tapahtuma olivat Nico Hulkenberg sekä Kimi Raikkonen, joka kosketti alussa, pakottaen Lotus -autoilijan toimimaan leveäksi.
Samaan aikaan Vettel jatkoi etumatkaa edessä, kun taas Webber ja Hamilton taistelivat toiseksi. McLaren -autoilija teki ensimmäisen yrityksensä toisella kierroksella kuitenkin leveästi, jolloin Webber pystyi takaisin aseman uudelleen. Hän sai sen viimeksi kiinni DRS: n avustajasta neljässä kierroksella, ennen kuin hän asetti nähtävyytensä Vettelille. Kylälle 15 56: sta tila oli vain sekunnissa.
Romain Grosjean – joka kehräsi seitsemän kierroksella ja melkein päätyi soraan – oli yksi ensimmäisistä, joka oli uusien renkaiden kuoppa. Hän asetti sarjan nopeimpia kierroksia, jotka rohkaisivat Hamiltonia ja Alonsoa myös vaihtamaan joukko vaikeita renkaita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *