Uusi Mercedes C-Class Estate 2014 VAPAA


Uusi Mercedes C-Class Estate 2014 on lähempänä tuotantoa ennen virallista debyyttiä myöhemmin tänä vuonna. Stuttgartissa esiintyy äskettäin käyttämättä käytännössä mitään naamiointia.
Se on kolmas kerta, kun vakoojamme ovat saaneet BMW 3-sarjan kiertueen ja Audi A4 Avant -kilpailun testaamisen, ja sivuilla ja takaisin on nyt vain minimaalinen naamiointi, mikä antaa meille vielä paremman kuvan siitä, miltä se näyttää.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Takaosassa kiinteistö saa spoilerin – asennettuna kenkän yläosaan – ja siinä on hiukan alempi, voimakkaampi puskuri. Tämä tarkoittaa myös linjojen muotoilulinjoja virtaavat kartanon terävämmäksi rypistykseen, joka kulkee käynnistyslehden pohjan yli.
Suurin ero näyttää kuitenkin olevan takavaloja. Nämä ovat edelleen suojassa tällä hetkellä, mutta ne istuvat selvästi vähemmän kulmassa kuin kupeessa ja kiertävät myös kengän. Tämä auttaa myös erottamaan C-luokan kartanon takaosan edeltäjästään.
Edessä oleva kiinteistö näyttää melkein identtiseltä coupeista, vaikka näissä kuvissa se käyttää ylellisyyttä koskevaa etuosaa, jota ei ole saatavana Isossa-Britanniassa. Sweepback -ajovalot ja konepellit ovat samat, mutta täällä säleikössä on kaksi erillistä vaakasuoraa palkkia, jotka sulautuvat saumattomasti suureen Mercedes -merkin.
Alempi etupuskuri on myös hiukan erilainen, ja kuten kupeen kanssa, tyyliä vaikuttavat voimakkaasti A-luokka ja CLA.
C-luokan kiinteistölle tarjotaan valikoima nelisylinteristä bensiiniä ja dieselmoottoreita, ja odotetaan enemmän suorituskykykeskeistä V6: ta. Uusi MRA-modulaarinen alusta on myös antanut Mercedesille vähentää kerbawistrawshin ja parantaa dynamiikkaa, jolloin insinöörit voivat sopia oikeanpuoleiseen ohjaukseen 4Maticin nelipyörävedällä ensimmäistä kertaa.
Käynnistystilan odotetaan olevan yli 500 litraa uudelle kiinteistölle, mikä on nykyisen mallin 485 litraa, vaikka tuotepäällikkö Iris Schleicher on aiemmin kertonut Auto Expressiin: ”Yritimme saada uuden vaunun näyttämään enemmän elämäntapalta Auto, tyylikäs. Se on myös suurempi, mutta yritämme varmistaa, että se ei näytä niin käytännölliseltä kuin se on. ”

Uuden C-luokan kartanon hintojen odotetaan nousevan hieman nykyiseen malliin, joka alkaa noin 29 000 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *