Uusi electric Renault -maastoauto saapua seuraavan 18 kuukauden


Renaultin sähkömaksu jatkuu isojen veljen kanssa seuraavan 18 kuukauden kuluessa saapuvalle uudelle Zoelle ja yksinoikeudella kuvamme antaa suuren vihjeen siitä, miltä se näyttää.
Kysyttäessä Renaultin seuraavan EV: n suunnittelusta ja näyttää siltä, ​​että uusi Zoe tai äskettäin paljastettu morphoz-konsepti, Groupe Renault -suunnittelupäällikkö Laurens van den Acker kertoi meille: ”Toivon, että voimme saada sen näyttämään enemmän morfozilta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

”Morphoz oli mielenkiintoinen harjoitus, koska halusin varmistaa, että sähköisillä autoillamme on runsaasti luonnetta, vaikka heillä ei ehkä ole tavanomaisia ​​ominaisuuksia tai elementtejä, perinteisellä autolla on kuin iso säleikkö – perinteiset elementit, joille annat kasvot kasvoille ajoneuvo.”

Parhaat sähköautot ostaa 2022

”Se tekee hyvää työtä ollakseen erittäin vakuuttava levittäessään ilmaa, missä sen täytyy olla, eikä laita siihen väärennettyä säleikköä.
“Jos sinulla olisi mahdollisuus nähdä Morphoz esikatselussa, se on melko tyylikäs siluetti, jossa on paljon aerodynaamista käsittelyä takana, ja mielestäni tämä on merkki tulevista asioista.”
Groupe Renault on tarkoitus käynnistää kaksi uutta EV: tä seuraavan 18 kuukauden aikana, joista yksi on asetettu Dacia Spring -konseptin tuotantoversioksi. Toinen on tämä MOPRHOZ-tuotantoversio ja se käyttää Renault-Nissan-Mitsubishi Alliancen uutta CMF-EV: n sähköautoalusta, joka nähtiin ensimmäisen kerran Nissan Ariya -konseptissa, joka paljastettiin viime vuoden Tokyo-autonäyttelyssä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *