Ajoneuvovakuutuksen kustannukset laskee suurimmalla hinnalla kuudessa vuodessa


Ajoneuvovakuutusturva -lainauskustannukset ovat laskeneet 14 prosenttia viime vuoden aikana, ja yhdellä kustannusvertailusivustolla on koskaan kirjattu terävin lasku.
Vaikka luvut yhdistävät ajoneuvovakuutusturvatarjoukset sen sijaan, että tosiasiallisesti otetaan huomioon, ne perustuvat 6 miljoonaan autoilijaan, samoin kuin näyttelijöitä lainataan 87 puntaa vähemmän vuotuiseen kattavaan politiikkaan verrattuna nyt 12 kuukautta sitten. Tyypillistä autoilijaa lainataan 538 puntaa politiikasta. Kaverille on keskimäärin 574 puntaa, samoin kuin naiset, jotka lainasivat 477 puntaa.

Halvimmat ajoneuvot 2022: n ajamiseksi

Tiedot ovat peräisin vertailupaikasta Confused, joka myös tilasi 2000 aikuisen tutkimuksen, joka havaitsi mittarilukeman laskun 43 prosenttia täsmälleen samalla ajanjaksolla. Jotkut vakuutusturvayritykset ovat tarjonneet takaisinmaksulomia tai noin 25 puntaa hyväntahtoisuuden maksuja, jotka osoittavat putoavat kilpa-autot.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ison -Britannian vakuutusmarkkinat ovat Ison -Britannian vakuutuksenantajien liiton mukaan Yhdistyneen kuningaskunnan vakuutusmarkkinat, jotka hallinnoivat 1,8 biljoonaa puntaa sijoituksia. Se ei kuitenkaan myöskään ole kritiikkiä. Rahoitusviranomainen tutkii uskollisuuden hinnoittelumenetelmää, jossa politiikkaa uusitaan välittömästi, usein huomattavasti korkeammalla määrällä -. FCA on huolissaan haavoittuvia asiakkaita – kuten vanhempia ihmisiä ilman yksinkertaista pääsyä tietokoneisiin tai perehtyneisyyteen – hyödynnetään, ja vakuutuksenantajat ansaitsevat arviolta 1,2 miljardia puntaa vuodessa automaattisten uusien asiakkaista.
Confustin tiedot osoittavat, että 48 prosenttia kuljettajista pysyisi nykyisen vakuuttajansa kanssa kustannusten noususta huolimatta uusinnassa. Yhtiön toimitusjohtaja Louise O’Shea totesi, että “näyttää siltä, ​​että ajoneuvovakuutusturvamme ovat halvempia”, jotta useimmat autoilijat olivat kokeneet, että hän varoitti: “Nämä alhaisemmat kustannukset hyötyvät vain niistä, jotka ostavat niitä noin.”
Mitkä ovat parhaat ajoneuvovakuutusyritykset? Kuljettajan voimakysely on kymmenen parhainta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *