Range Rover LWB paljasti LA-moottorinäyttelyssä


Range Roverin uusi pitkänvedenversio on juuri paljastettu LA-moottorinäyttelyssä, ja se ylpeilee paljon enemmän takajalkaansa tehostettua matkustajan mukavuutta.
• Koko Range Rover Review
Range Rover jäi kapeasti Mercedes S-luokkaan luksusautomme ampumisessa osittain sen ahneiden takaistuimiensa vuoksi-ja uudella Range Rover LWB: llä ei ole enää tätä ongelmaa.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Lue Mercedes S-luokan vs. kilpailijoiden ryhmäkoe
Pidentämällä akseliväli 200 mm: llä, insinöörit ovat lisänneet ylimääräisen 140 mm: n takajalaa – tärkeän myyntipisteen markkinoilla, kuten Kiina ja Lähi -itä.
Valitse yksittäinen toimeenpaneva istuinpaketti, ja takaistuimet kallistuvat jopa 17 astetta – yhdeksän astetta paljon enemmän kuin ennen -, kun taas ylimääräistä 315 litraa käynnistystilaa on lisätty, mikä ottaa enintään 2 345 litraa.
Ylimääräisessä tilassa on kuitenkin haittapuoli: LWB-auto on 80 kg raskaampi kuin Standard Range Rover, kun taas 0–60 mph: n aika 503 hevosvoiman ladatussa mallissa kasvaa neljällä kymmenesosalla 5,5 sekunnissa. Talous ja CO2 ovat myös 1,6mpg ja 23 g/km huonompi.
Pitkän pyöräpesämalli on saatavana myös 339 hevosvoiman 4,4 litran V8-dieselillä, mutta vain omaelämäkerran verhoilussa ja sen yläpuolella, ja sen odotetaan maksavan 5000 puntaa paljon enemmän kuin tavallinen auto.
Siellä on myös vain LWB: n omaelämäkerran Black Edition, joka paljastettiin Dubai-autonäyttelyssä aiemmin tässä kuussa. Maksulla on 130 000–140 000 puntaa, ja toimitukset alkavat ensi elokuussa, se sisältää kaikki mahdolliset ylimääräiset.
Takamatkustajat käsitellään 10,2 tuuman nautintonäytöillä, sähköisesti otettavissa olevissa pöydissä ja luksuskeskuksen konsolissa. Laajennettu LED -mielialan valaistus, ylimääräinen nahka ja neljä erityistä värimallia täydentävät runsasta muutosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *