2018 Ford Mustang saa tason 2 suorituskykypakkauksen, mutta vain Yhdysvalloissa


Ford on ottanut käyttöön vielä yhden suorituskykypakkauksen vuoden 2018 Mustang GT: lle, joka julkaistaan ​​vain Yhdysvaltain markkinoilla toistaiseksi.
Performance Pack Level 2 siltaa Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille tarjottavan yhteisen suorituspaketin ja GT350: n välisen tilan. Ensisijainen tehtävä on Michelin Pilot Sport Cup 2 -renkaat, jotka ovat 1,5 tuumaa suurempia kuin rutiininomaisessa suorituskykypakkauksessa, ja ne on asennettu erillisiin 19 tuuman pyöriin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Kymmenen parasta lihasmassaa ja kaikkien aikojen kuorma -autoja
Toinen tervetullut painos Yhdysvaltain yksinoikeuteen suorituskykypakkaukseen 2 on Magneride-jousitus sekä vaimentimet nopeampaan ohjauskalibrointiin. Jäykemmät stabilisaattorit ja jouset ovat paljon enemmän ratakeskeisen Mustangin ominaisuuksia, jotka myös saavat etujakajan edellisen sukupolven johtajalta 302 Laguna Seca -mallilta.
15

Toisen suorituskykypakkauksen hinnoittelu on vielä paljastettu, mutta se varmasti ylittää 3 995 dollaria (3 030 puntaa), joka vaatii yleisen päivityksen kustannuksia. Fordin ei ole vielä varmistanut, onko Performance Pack -taso 2 valinta Yhdistyneen kuningaskunnan Mustangsille.
Ford paljasti päivitetyn Mustangin viime kuussa Frankfurtin autonäyttelyn eurooppalaisissa spesifikaatioissa, jotka sen mukaan se on viritetty sopimaan eurooppalaiseen makuun verrattuna auton Yhdysvaltain spesifikaatioversioon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *