Uusi Vauxhall Corsa paljastettiin Pariisin autonäyttelyssä


Vauxhallin all-New 4. sukupolvi Vauxhall Corsa Supermini on debytoi vuoden 2014 Pariisin autonäyttelyssä, ja ensimmäiset toimitukset alkavat tammikuussa 2015.
• Olemme ajaneet uuden Vauxhall Corsaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa – napsauta tätä saadaksesi koko arvostelun
CORSA-alue sisältää kolmen ja viiden oven viistoperäiset, jotka saavat aikaan taloudellisen bensiinin ja dieselmoottorien kokoonpanon Vauxhallin kanssa, joka myös vahvistaa, että tarjotaan VXR Hot Hatch -variantti. Hintojen odotetaan vastaavan laajasti nykyistä Vauxhall Corsaa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kun GM on jatkuvasti myynyt lähes 85 000 Vauxhall Corsa -mallia vuodessa Yhdistyneessä kuningaskunnassa viime vuosina, ihmettelet, onko korvaavan käynnistäminen.
• Paras superminis ostaa nyt
Mutta yritys on kuunnellut tarttuvasti asiakkailleen ja pitänyt asioita, jotka he pitävät samoista – mitat ja perusmuoto – työskennellessään kovasti parantamaan kritisoituja asioita, kuten ratsastaa, käsittelyä ja sisustuslaatua. Liityimme Vauxhallin pienen autobrändin johtajaan Ian Mitchelliin yksinoikeudella autoon …
Vauxhallin korkeat toiveet uudelle Corsalle
Alusta lähtien on selvää, että Vauxhall asettaa nähtävyytensä korkealle. “Halusimme, että sillä on polo -ajon laatu, mutta ollaksemme yhtä hauskaa ajaa kuin fiesta – jos lyöt niitä vertailuarvoja, jotka olet murtanut sen, ja uskomme, että meillä on”, Mitchell sanoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *