Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe saa kasvojenkorotuksen vuodelle 2021


Mercedes-AMG on antanut GT 4-oven pienen kasvojenkorotuksen vuodelle 2021. Muutokset ovat tällä hetkellä rajoitettuja kuuden sylinterisiin versioihin brändin Porsche Panamerasta Kilpailija (GT 53 ja GT 43 autot), joten älä sisällä V8 -moottorilla varustettuja GT 63- ja 63 S -versioita, jotka ovat olleet Yhdistyneessä kuningaskunnassa annettujen alueiden laajuus.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Päivitykset ulottuvat ensisijaisesti kolmeen uuteen ulkoväri- ja pyörävaihtoehtoon ilman muutoksia pinnoitukseen tai koriin. Mutta kuusisylinteriset GT 4-oviset autot ovat nyt saatavana myös niin kutsutun V8-muotoilupaketin kanssa. Tämä esittelee 63 merkinnän V8-mallien vartalonkitit ja koristeet GT 53 4MATIC+, GT 43 4MATIC+ ja takapyöräveto GT 43 -autoihin.

Mercedes Eqe UK -hinnoittelu paljastettiin – alue alkaa hintaan 76 450 puntaa

Siellä on myös uusi muotoilupaketti nimeltä AMG Night Package II. Tämä tuo mukanaan tumman kromi -vaikutuksen säleikköön ja mustalle merkinnölle ympäri. Se voidaan yhdistää hiilikuitupakkaukseen, joka esittelee hiilidioksidielementit. Samoin GT 53- ja 43-mallien sisustus on saatavana uudella verhoilulla, puulla ja nahkalla, ja se on nyt varustettu tuotemerkin uudella kaksoispuolisella suunnitteluohjauspyörällä.
Päivitykset eivät kuitenkaan ole vain visuaalisia. Mercedes sanoo, että se on määrittänyt GT 4-oven mukautuvan ilmajousituksen uudella vaimennusjärjestelmällä ja ohjausyksiköllä, joka tarjoaa suuremman mukavuuden ja kehonhallinnan GT 4-oven erilaisten käyttötavan valintojen välillä.
25

Kuusisylinterinen trio on myynnissä tietyillä markkinoilla elokuusta lähtien, vaikkakaan ei Yhdistyneessä kuningaskunnassa-GT 4-oven ostajat ovat aina rajoittuneet V8-voimaan GT 63- ja GT 63 S -malleissa, ja se näyttää olevan asetettu jatkaa.
Täällä myytävänä olevat 63 varianttia saavat samanlaisen valikoiman trimmauspäivityksiä ja uusi ohjauspyörä ja jousitus myöhemmin vuoden aikana, ja Mercedes-AMG on myös luvannut, että näemme myös ensimmäisen E-suorituskyvyn plug-in-hybridiversion Auto pian.
E-suorituskyvyn laajennushybridi-voimansiirtokappaleen paristo ja moottorijärjestelmä GT 63: n turboahdettuun 4,0 litran V8-moottoriin, jonka kokonaisteho on 804 hevosvoimaa ja 1000 nm vääntömomenttia. Kannustetaan merkitseväksi GT 73E: lle, se antaa AMG GT 4-oven kokoonpanolle Panameran e-hybridi-kilpailumallin, joka pystyy kokonaan sähkökäyttöön.
Oletko Mercedes-AMG GT 4-oven fani? Anna meille näkymäsi alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *