Volkswagen -ryhmä keskeyttämään tuotannon ‘useimmissa laitoksissa ”


Volkswagen -ryhmästä on tullut nykyinen tärkeä autovalmistaja, joka vahvistaa, että se keskeyttää tuotannon valituissa kasveissa lähipäivinä meneillään olevan maailmanlaajuisen koronaviruspandemian vuoksi.
Puhuminen Volkswagen -ryhmän vuoden 2020 vuotuisessa mediakonferenssissa – joka pidettiin verkossa, jotta vältetään osallistujat kokoontuvat – toimitusjohtaja Herbert Diess selitti, että Euroopan maiden tehtaat, joissa on pahimmat puhkeamiset, kuten Italia ja Espanja, keskeyttävät ensin tuotannon.

Coronavirus: Mitä se tekee autoteollisuudelle?

“Työntekijöiden ja heidän perheidensä terveys ja turvallisuus on tärkein prioriteetti tilanteessa, ja tavoitteena on hidastaa leviämistä niin paljon kuin mahdollista”, Diess selitti.
Mainos – viesti jatkuu alla

”Tätä varten olemme VW: ssä ryhtyneet useita toimenpiteitä. Koska myyntitilanteessa on nykyinen heikkeneminen ja kasveihimme osien tarvikkeisiin liittyvä epävarmuus, tuotanto on keskeytettävä pian tehtaissamme lähitulevaisuudessa. ”
Tuotanto Volkswagen -ryhmän kasveissa Espanjassa, Portugalissa, Sloveniassa ja Italiassa pysäyttävät ”ennen tämän viikon loppua”, joka vaikuttaa useisiin malleihin useista eri VW -ryhmämarkeista.
Seatin tehdas Martorellissa, Espanjassa, vaikuttaa huonosti, ja sivusto on myös Audi A1: n ja Q3: n rakennuspaikka. Ryhmän Palmela -sivusto Portugalissa on pääosin vastuussa Euroopan VW T -ROC -kokouksesta ja Bratislavassa, ryhmän kaupungin autotrio -tuotannossa – VW UP!, Seat Mii ja Skoda Citigo – näyttää olevan asetettu keskeytettäväksi yhdessä yhdessä Maastoautojen alue, kuten VW Touareg, Porsche Cayenne ja Audi Q7. Italiassa Lamborghini- ja Ducati -tuotantolinjat pysähtyvät myös.
Diessin mukaan monet muut Volkswagen -laitokset alkavat keskeyttää seuraavan kahden viikon aikana, mutta joihinkin tiloihin ei vaikuta ollenkaan, mikä vahvistetaan pian.
“Minimoin väliaikaisesti kapasiteettia ja varmistamme logistiikkaketjuja”, sanoi Diess, joka vahvisti myös, että joidenkin Kiinan sivustojen oli tarkoitus avata pian uudelleen, kun maassa kirjattujen uusien tapausten lukumäärä väheni voimakkaasti uusien COVID-19
Onko Coronavirus muuttanut autosi suunnitelmia? Kerro meille täällä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *