Bentley Bentayga ottaa tavoitteen Pikes Top -maastoautossa


Bentley Bentayga kohtaa yhden Motorsportin monista haastavista kursseista, kun se yrittää rikkoa nykyisen maastoautojen ennätyksen Pikes Top Hillin kiipeilyssä Colorado, USA, myöhemmin tänä vuonna. Nykyinen ennätys on Range Rover Sport, ja se asetettiin takaisin vuonna 2014.
Pikes Top Legend Rhys Millen ajoi kevyesti kevyet Bentayga W12 kilpailevat kukkulalla kesäkuussa-osana historiallista festivaalia. Mullen ei kuitenkaan ole vieras voittoon, ja hänen nimensä on 14 luokan voittoa ja kahdella kokonaisvoitolla. Allekirjoittamalla brittiläisen valmistajalle Mullenista tulee seitsemäs Bentley Boy; Termi, joka annetaan pienelle ryhmälle kuljettajia, jotka ovat sopineet autojen kilpailusta suoraan tehtaalta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Myynnin parhaat 4×4 ja maastoautot
Bentaygassa on vain muutama muutos ennen surullisen kurssin torjumista. Rullahäkki ja kauhan istuin on asennettu, kun taas 300 kg painoa on poistettu lähes 2,5 tonnin tuotannon maastoautosta. Vaikka rullahäkki ja istuin on lisätty turvallisuuden lisäämiseksi, painonpudotuksella on merkittävin hyöty Bentaygan suorasta suorituskyvystä.
6
Adsclose -mainoksestamme

Viimeisen kokoonpanon täydentävät edelleen Millen ja hänen Bentley-insinööritiiminsä, ja autot ovat parhaillaan korjattuna rullan vastaisiin tankoihin ja jousitukseen. Millen on myös parantanut kahdeksan nopeuden automaattisen vaihdelaatikon melonsiirtolaitteiden kokoa, jotta muutossuhteet yksinkertaisemmiksi kukkulalla.
Pikes -ylin kurssi on tunnettu dramaattisista tipistään, hiusneulan käännöksistä ja korkeasta korkeudesta. Kurssi nousee yli 14 000 jalkaa ja vaatii Millen käyttämään happimaskia pitoisuustason pitämiseksi huipullaan.
Hill -kiipeily, nimeltään “Race to the Clouds”, on vaatinut kuuden kilpailijan henkeä koko historiansa ajan, viimeisen kuoleman aikana vuonna 2015, kun Carl Sorensen kaatui moottoripyöränsä reunan yli.
Katso Volkswagenin kokonaan sähköinen I.D. R Pikes Top Challenger Best täällä …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *