Robert Kubica suorittaa vuoden 2017 F1 -testin, kun paluulainaus jatkuu


Robert Kubica on suorittanut testin, joka saattaa tehdä tai rikkoa hänen satujen F1 -paluun, yli kuusi vuotta sen jälkeen, kun rallivaikeus jätti hänet osittain katkaistuun oikeaan käsivarteen, samoin kuin houkutteleva ura revittimissä.
Entinen BMW-Sauber-kuljettaja kirjautui 142 kierrosta Renaultin vuoden 2017 autoon. Hän valmistui neljänneksi nopeimmaksi hienoimmalla aikalla alle kaksi kymmenesosaa nykyisen kuljettajan Jolyon Palmerin käsittelemästä karsinnassa Unkarin Grand Prix -tapahtumassa viime viikonloppuna.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Formula 1 -kauden esikatselu
“Se on ollut uskomaton matka tähän pisteeseen, jossa olen vastannut moniin huolenaiheisiin itselleni”, Kubica totesi pohtivansa hänen ponnistelujaan. “Pystyin työskentelemään ryhmän ohjelman kanssa metodisesti sekä uskon, että olemme edistyneet.
“Tämän päivän jälkeen on varhaisessa vaiheessa ilmoittaa, mikä seuraava askel voi olla.”
Kubica-joka saavutti ainoan F1-voitonsa Kanadan Grand Prix -tapahtumassa vuonna 2008-kutsuttiin testaamaan vuoden 2012 spec-Renault Valenciassa kesäkuussa, minkä jälkeen joukkue vakuutettiin, että hän oli toistunut vammoistaan ​​riittävän riittävän -Time Palauttaa mahdollista.
Vaikka Kubican oikean käsivarren liike pysyy rajoitettuna, Circuit Paul Ricardissa vuoden 2012 ajoneuvossa oleva edelleen ravittu osoitti, että navalla on edelleen nopeus kilpailla F1: ssä, samoin kuin positiivinen tulos hänen viimeisimmässä Renaultin vuoden 2017 ajoneuvossa Tee hänestä ehdottomasti kilpailija kilpailupaikkaan lähitulevaisuudessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *