Audi Nanuk -konsepti paljasti


Tämä on Audi Nanuk -konsepti, joka on paljastettu Frankfurtin autonäyttelyn aattona. Audi kuvaa sitä crossover-konseptiksi, jossa “yhdistyvät korkean suorituskyvyn urheiluautojen dynamiikka Audi: n Quattro-pätevyyden tiellä, kilparadalla ja myös maastossa”, ja se voisi osoittaa tietä kohti tuotantoautoa, joka luo luodaan Paljon enemmän Audi-määrää keskimoottorisessa segmentissä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sen voimanlähteenä on keskipitkällä 5,0 litran V10 TDI-dieselmoottorilla, joka kehittää 537 hevosvoimaa ja 1000 nm vääntömomenttia vain 1 500 rpm: stä. Twin-turboahdettu V10 on kytketty seitsemän nopeuden tronic-vaihdelaatikkoon ja teho toimitetaan kaikille neljälle pyörälle erityisesti kehitetyn Quattro-voimansiirron kautta.
Audin uuden T & K-päällikön tohtori Ulrich Hackenbergin mukaan moottori on aivan uusi ja osa uutta kuutta, kahdeksan ja kymmenen sylinteristä modulaarista dieselmoottoriperhettä. Tarkoittaako se, että seuraava R8 voisi käyttää dieselvoimaa, kuten alun perin ehdotti vuoden 2008 R8 V12 TDI -konsepti? “Jos laitamme tällaisen moottorin tuotantoon, meidän on käytettävä sitä monenlaisiin sovelluksiin”, Hackenberg vastasi.
Ylivoimaisesti positiivinen reaktio Genevessä aiemmin tänä vuonna esitettyyn Giegiaro Parcour -konseptiin vakuutti Audin kääntämään superautojen maastoautojen ristin käsitteeksi, joka oli lähempänä todellisuutta. Jos reaktio on riittävän positiivinen, se on jotain, jota ajateltiin todella tuotannossa osana seuraavan sukupolven R8-perhettä käyttämällä R8: n kevyesti, monimateriaalista alusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *