Uusi electric Peugeot E-Traveller Minibus paljasti


Peugeot on paljastanut uuden, koko sähköisen version sen kahdeksanpaikkaisesta, pakettiautopohjaisesta matkustaja-operaattoristaan. Se on tilata Yhdistyneessä kuningaskunnassa heinäkuusta lähtien ja tarjoaa uuden kilpailun dieselkäyttöiselle Ford Tourneolle ja Renault Trafic -matkustajalle-samalla kun se toimii suorana kilpailijana uudelle kokonaan sähköiselle Volkswagen Caravelelle.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Peugeot-e-matkustaja on mekaanisesti samanlainen kuin uusi E-Expert-paneeli-pakettiauto, joka jakaa saman lavan ja etuosan asennetun sähkömoottorin. Järjestelmän enimmäislähtö on 134 hevosvoimaa ja 260 nm vääntömomentti, mikä Peugeotin mukaan riittää 0–62 mph: n ajan 13,1 sekuntia ja huippunopeus 80 mph.
• Parhaat kahdeksan paikkaa autoja ja kuorma-autoja nyt myynnissä
E-Expert: n tavoin e-matkustajan kanssa kolmella käyttötilan kanssa. Eco -tila rajoittaa moottorin lähtö 80 hevosvoiman ja 180 nm: n vääntömomenttiin pakettiauton alueen maksimoimiseksi. Normaalitila kohtaa nämä luvut jopa 107 hevosvoiman ja 210Nm: n kanssa, mikä Peugeotin mukaan sopii päivittäiseen ajoon – kun taas sähkötila avaa moottorien enimmäislähtöä.
Peugeot tarjoaa vain 50 kWh -akkua Yhdistyneen kuningaskunnan ostajille, mikä tarjoaa enimmäisvaatimuksen 143 mailia yhdellä latauksella. Peugeot sanoo myös, että solun on taattu olevan vähintään 70 prosenttia käyttökelpoisesta kapasiteetistaan ​​kahdeksan vuotta tai 100 000 mailia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *