Kia Gt4 Stinger kilpailevalle Toyota GT-86: lle sekä Mazda MX-5: lle alle 30 000 puntaa


Kia Gt4 Stinger -konsepti, Detroitin moottorinäyttelyssä paljastettu, saattaa olla myynnissä vuoteen 2016 mennessä ja olla hinnoiteltu alla 30 000 puntaa.
• Kia -uutiset ja arvostelut
GT4 Stinger -suunnittelija Tom Kearns kertoi Automobile Expressille: ”Se on yleinen konsepti, mutta kun teemme näitä autojemme takana olevia autoja ja kuorma -autoja, että jos päätämme tehdä sen, meidän ei tarvitse muuttaa sitä samoin paljon. ”
Mainos – viesti jatkuu alla

Kearnsin mukaan nämä kaksi aluetta, jotka ovat todennäköisesti muuttaneet, ovat radikaalin LED-valopino sekä nerokas katso A-Pyljäiden kanssa.
“A-pillereiden tilat eivät ole symmetrisiä, joten se toimii hyvin autoilijan että matkustajan istuimelta”, hän sanoi. “Pilarit kasvavat sekä kysynnän mukaan suurempia – se on valtava ongelma, joten etsimme ratkaisua.”
Kun Kearns kysyi GT4-stingerin mahdollisista kustannuksista, Kearns sanoi: ”Tarkastelemme Scion [Toyota GT-86] sekä [Subaru Brz] sekä jopa Mazda MX-5-todellinen harrastaja, budjetti, budjetti, budjetti, budjetti -ystävälliset autot. Hinnoittelun on oltava KIA: n sopiva – se on arvomerkki ”
GT4 Stinger -idea istuu takavetolaitteella ja sisältää KIA: n 2,0 litran bensiinimoottorin 311 hevosvoiman turboahdetun version. Jos se tuottaa tuotantoa, se todennäköisesti käyttää alustan Hyundai/Kia -ryhmän sisällä, mahdollisesti Hyundai Genesis -kupeesta.
Kearns totesi myös, että hän todella toivoi, että muotoa ei myöskään muuttaisi: “Haluaisin sen olevan tällainen”, hän sanoi. ”Se näyttää tyylikkäältä ja lihakselta näyttämättä kuin järkyttynyt muuntaja. Meillä on uusi versio allekirjoitussäleiköstämme – sopimus suunnittelun yksinkertaisuuden kanssa ”
Ja Kearnsin mukaan muut versiot saattavat olla korteilla: ”Olisin kunnossa vaihtovelkakirjalainan kanssa. Mitä mieltä sinä olet?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *