“Kukaan ei ymmärrä, pelastaako kuljettajattomat ajoneuvot ihmishenkiä, mutta he takaavat tappaavat työpaikat”


menettivät työpaikkasi? Epäilet markkinoita, jotka kun olet palkannut sinut, on kuollut? ‘Liian vanha’ uudelleenkouluttaa tai mennä yliopistoon? Määritetty jollekin – mikä tahansa -, joka laittaa ruokaa pöydälle? Et ole yksin. Miljoonat ovat samanlaisessa veneessä. Kuitenkin monet, jotka ovat menettäneet työpaikkansa lentoyhtiölentäjistä ilman lentoja, vieraanvaraisuuden työntekijöihin ilman tapahtumia, ovat nopeasti löytäneet vaihtoehtoisen työllisyyden tiensiirtoalalla.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Työ ei ole houkutteleva tai erittäin maksettu, mutta se on kuitenkin haastavaa. Tervetuloa pakettien, päivittäistavaroiden, reseptien ja take-aterioiden tarjoamisen maailmaan. Onneksi lähetystehtävien lukumäärä, mukaan lukien kuljettajien ja asukkaiden välinen vuorovaikutus, kasvaa päivittäin. Joka kerta kun yleiset työllisyystasot ja näkymät ovat tuhoisia, lähetystyöt ovat saatavilla. Se on yksi nopeimmin kasvavista ja kaikkein osallistavimmista sektoreista kaverille ja naisille, niin nuorille ja vanhoille, hyvin tai huonosti koulutetuille. Tarvittavat pätevyydet ovat asioita, jotka useimmilla aikuisilla jo hallussaan: ajokortti, työperiaatteet ja ystävällinen persoonallisuus.

Kuljettajattomat autot: Mitä tahansa vaadit ymmärtää itsenäisestä ajoneuvovallankumouksesta

Mikä sitten tragedia, että jotkut yrittäjät kamppailevat tulevaisuudensuunnitelmia ilman kuljettajia lähetysajoneuvoilla. Heidän tavoitteensa? Ryöstö nämä maapallon työntekijät toimeentulonsa, samalla kun ryöstät myös miljardeja, jotka tällaiset ihmiset maksavat tuloveroissa, sekä kansallisista vakuutusturvamaksuista. Kuinka tyhmä se on?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *