Ison -Britannian ensimmäinen ilmainen, puolueeton autotalli moottoriliha -oikeusministeriö käynnisti


uusi täysin ilmainen palvelu, joka auttaa kuluttajia ratkaisemaan riidat autotallien ja tuottajien kanssa – ensimmäinen laatuaan moottorityöalalle.
Moottorin oikeusasiamiehestä tulee virallinen autojen riitojenratkaisuelin, joka suojaa autonomistajia ja pitämällä huomiota yrityksille, jotka ovat ilmoittautuneet sen käytännesäännöihin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Uusi puolueettomia runko korvaa moottorikoodien nimen 12 kuukauden työn jälkeen täyttääkseen viralliset vaatimukset ja tarjoaa kuluttajille yhden paikan valitusten ottamiseen. Sen päätös on sitova yrityksiin, joiden pitäisi olla asiakas sopia. Jos päätöstä ei kuitenkaan hyväksytä, kuluttaja voi kuitenkin täysin vapaasti viedä asian tuomioistuimeen.
• Käytetyn auton ostaminen: Koko opas
Auton hylkäämiskotelot ja huonosti korjatut autot ovat vain joitain ongelmia, joita uuden oikeusasiamiehen voi käsitellä omistajan, joka ei pysty ratkaisemaan asiaa kyseisen autotallin kanssa kahdeksan viikon ajan.
Autotalli tai jälleenmyyjä on allekirjoitettava täysin ilmaisen palvelun käyttämiseksi moottorin oikeusasiamiehen käyttämiin harjoittelukoodeihin. Tähän sisältyy monia jälleenmyyjäryhmiä ja kattaa 99 prosenttia kaikista Yhdistyneessä kuningaskunnassa myytävistä autoista.
• Auton kello: Onko mittarilukeman säätö laillinen?
Uuden palvelun odotetaan saavan 30 000 kyselyä vuodessa noin 1 000 tapausta. Bill Fennell, pääasiamies ja moottorin oikeusasiamiehen toimitusjohtaja, sanoi: ”Autojen riippuvuus kasvaa, autot ovat älykkäämpiä ja ihmiset eivät ymmärrä miksi heidän autojaan eivät ole kiinteitä tai hajoa.
”Kaiken tämän taustalla olemme siellä yrittämässä auttaa. Moottorin oikeusasiamies antaa kuluttajille paremman suojan. ”
Kuinka uusi moottorin oikeusasiamies voi auttaa ostajia
Kaikki on yhdessä
Tämä on ensimmäinen kerta, kun autoilijoille tulee yksi itsenäinen runko ottaa valituksia.
Se kattaa erän
Valtava 99 prosenttia Yhdistyneessä kuningaskunnassa myytävistä uusista autoista on oikeutettu lähettämään moottorin oikeusasiamiehelle.
Se on nopea
Yksinkertaiset tapaukset voitaisiin ratkaista vain viidessä päivässä. Jopa monimutkaisten tapausten lajittelu kestää vain muutama viikko.
Se on täysin ilmainen
Palvelu on täysin ilmainen, mikä säästää autoilijoita tuhansia juridisia palkkioita tapausten ratkaisemiseksi.
Se on sitova
Jos kuluttaja hyväksyy oikeusasiamiehen päätöksen, autotalli on velvollinen pysymään päätöksen mukaisesti.

Mitä mieltä olet uudesta moottorin oikeusasiamiehestä? Kerro meille alla …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *