Bold Small Countryman Coupe maastoauto matkalla


Mini harkitsee uuden maalaismiehen kupeusversion lisäämistä kantaman epäsuorana korvauksena, Car Express voi paljastaa. Yksinoikeudella pääkuvamme osoittaa, kuinka uusi auto voisi näyttää-vaikka ei tiedetä, onko tämä malli viides ja lopullinen malli MINI: n tuotevalikoimassa vai yksinkertaisesti maanmiehen kokoonpanon laajennus.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Puhuimme BMW -ryhmän suunnittelupäällikön Adrian Van Hooydonkin kanssa, joka kertoi meille, että yritys punnitsi erilaisen takeet -tahdissa. Uusi viiden ovinen kupee käynnistyy todennäköisesti vuonna 2018, jolloin aivan uudelle maalaistajalle on jonkin verran hengitystilaa, kun se laskeutuu ensi vuoden alussa.
• Uusi 2017 Pieni maanmies paljasti
“Osa asiasta oli kolme ovea”, Van Hooydonk kertoi meille. ”Olemme tutkineet paljon asioita, mutta kaikki [BMW] -maastoautomme kupeistamme ovat viiden ovien ajoneuvoja.
”Niin paljon kuin ihmiset todennäköisesti ajavat ajoneuvoja vain yhden tai kahden ihmisen kanssa, he pitävät ylimääräisten ovien mukavuudesta. He haluavat kantaa ylimääräisiä tavaroita – heitä pussi takaosaan tai ottaa joku. ”
Coupe istuu samalla UKL1 -alustalla kuin uusi maanmies, mutta kuten kuvamme osoittaa, se istuu maassa ja siinä on paljon aggressiivisempi kattoviiva. Se on suora kilpailija ajoneuvoille, kuten Range Rover Evoque, ja tarjoaa samalla tavalla vaarantuneen takaosan ja kengän.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *