Yhdistynyt kuningaskunta tarvitsee 16,7 miljardia puntaa sähköautojen veloittamisinvestointia saavuttamaan 2035 maalia


. Julkisen EV -latausinfrastruktuurin vaaditaan 16,7 miljardin punnan sijoitus, jos Yhdistyneen kuningaskunnan on oltava valmis autojen myyntiä varten sisäisen palamisen kanssa Moottori vuonna 2035, tuoreen analyysin mukaan.
Moottorituottajien ja kauppiaiden yhdistyksen (SMMT) tutkimuksen mukaan arvioidaan, että 1,7 miljoonaa julkista laturia tarvitaan vuoteen 2030 mennessä ja 2,8 miljoonaa vuoteen 2035 mennessä, tavoitteet, jotka vaativat 507 laturin asennusta päivittäin seuraavan 15 vuoden aikana. Tulokset toistavat puhtaan kuljetusneuvoston äskettäisen raportin, jonka mukaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa on jopa viisi prosenttia latureista, joita tarvitaan tällä hetkellä vuoteen 2030 mennessä.

Parhaat sähköautot ostaa 2022

Sillä välin SMMT: n 2 185 autoilijan SMMT: n kysely totesi, että käytännössä puolet katsotaan, että moottorin autojen kieltäminen vuoteen 2035 mennessä on liian aikaista, kun taas sähköautojen kustannukset, samoin kuin etäisyys- ja latausinfrastruktuurin puute, laitetaan Lukuisat ostajat pois.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

SMMT korostaa myös, että vaikka yksi kuudesta uudesta mallista tällä hetkellä on sähkö- tai plug-in-hybridi-auto (PHEV), tällaiset autot muodostavat vain yhden 13 uudesta automyynnistä.
• Ison -Britannian latausverkko: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
SMMT: n toimitusjohtaja Mike Hawes sanoi, että tuottajat ovat tehneet “valtavia investointeja uusiin malleihin, jotka lisäävät huomattavaa kuluttajien kiinnostusta”, mutta halusivat, että autonvalmistajat “eivät voi muuttaa markkinoita yksin”.
SMMT kehotti myös hallitusta entistä enemmän kannustamaan EV: tä vapauttamaan ne arvonlisäverosta, kun taas organisaation mukaan PHEV: ien tulisi olla oikeutettuja plug-in-auto-apurahaan, kuten ne olivat ennen marraskuuta 2018.
Sen lisäksi, että verkon luotettavuutta on parannettava käytettävissä olevien julkisten varauspisteiden määrää, on myös parannettava, jos kuljettajat eivät koe pettymystä veloittaessaan muutosta. Jotkut tämän kasvavan teollisuuden yritykset vaativat joitain avajaisten avajaiskäyttöön tarkoitettujen avajaispisteen tuloksista, näyttää siltä, ​​että jotkut yritykset vaativat merkittäviä parannuksia.
Tutustu tuomioon parhaimmista myynnissä olevista sähköpaketista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *