Renault Captur vuotanut


Tätä uusi Renault Captur näyttää siltä, ​​että se tekee maailman debyyttinsä Geneven autonäyttelyssä ensi vuonna.
Nämä Renault -toimittamien patenttipiirustusten vuotaneet kuvat osoittavat, että sisariautot ja kuorma -auto Nissan Jukelle eivät näytä yhtä merkittäviltä kuin vuoden 2011 Geneven autonäyttelyssä esitetty idea. Captur on kuitenkin viipymättä tunnistettavissa Renault -perheen jäseneksi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Se rinnastaa Renault Clio -tyylin crossover-tyyppiin hyvin, täsmälleen samat etuosan muotoilut sekä etuvalaisimet, jotka kapenevat etukulmien ympärillä, kuitenkin lisääntyneellä maavaralla sekä maastopyöräilyllä ovien ja puskurien ympärillä.
Profiilissa on täsmälleen sama kovera rypyt, jotka kulkevat ovien alaosaa pitkin kuin Clio, takana olevan integroidun spoilerin lisäksi. Katso tarkkaan, missä takaluukun viimeistely, samoin kuin huomaat, että pakkaushuuli on pieni pääsy kengille.
Capturin moottorilajike heijastaa uuden Clio’s, mikä tarkoittaa, että sitä tarjotaan supertehokkaalla 1,5 litran dieselmoottorilla 1,2 litran ja 1,6 litran bensiinimoottorien lisäksi. Diesel on tehokkain – se tarjoaa jopa 78,4mpg ja 94 g/km Cliossa, joten sen ei pitäisi olla yhtä kaukana näiden luvujen takana.
Vaikka se on vielä vahvistettu, Capturista voi myös olla Renaultsport-versio, edellyttäen, että Nissan on julkaissut Juke Nismo, jota saa täsmälleen sama 197BHP 1,6-litran Turbo-bensiinimoottori kuin tulevat Clio Rs.
Myös Renault on vielä virallisesti varmistaa, että autoja ja kuorma -autoja kutsutaan Capturiksi, mutta nämä kuvat viittaavat siihen, että se tarttuu nimeen, koska se tuo ristin näyttelytiloihin.
Renault Captur tulee myyntiin kesäkuussa 2013, ja kustannukset alkavat noin 16 000 puntaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *