Yhdysvaltain Mazda6: n palauttavien hämähäkkien


bensiinihämähäkkien aiheuttama Yhdysvaltain Mazda6-muistaminen on pakottanut Mazdan muistamaan noin 42 000 sen 6 perheen autosta Yhdysvaltain markkinoilla.
Keltainen pussi hämähäkki houkuttelee bensiinin tuoksua ja kutoo sen verkkoa moottoreissa aiheuttaen ilmansuoja- ja rakennuspainetta.
Kansalliselle moottoritieliikenteen turvallisuushallinnolle siirrettyjen asiakirjojen joukossa Mazda selitti: “Tietyntyyppinen hämähäkki voi kutoa verkon haihduttavan kanisterien tuuletuslinjassa, mikä mahdollisesti aiheuttaa linjan rajoituksen.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

“Jos tämä tapahtuu, polttoainesäiliön paine voi tulla liian negatiiviseksi, kun päästöjen hallintajärjestelmä puhdistaa höyryjä kanisterista.
“Koska kanisteria puhdistetaan toistuvasti normaalin toiminnan aikana, polttoainesäiliön jännitys voi lopulta johtaa halkeamiseen, mikä johtaa polttoaineen vuotoihin ja lisääntyneeseen tulipalon riskiin.
Vaikka Mazda sanoi, että se ei tiennyt ketään autostaan, jotka syttyivät keltaisen säkkihämähäkkien tartunnan seurauksena, se myönsi, että se on ongelma, joka on vaivannut heidän Yhdysvaltojen markkinoiden autojaan ainakin vuoden 2009 jälkeen. Vuonna 2011 52 000 Mazda6-autoa muistettiin Kaikkialla Yhdysvalloissa samaan ongelmaan, mutta Mazda titteli ongelman suunnittelemalla asennuskansien moottorin tuuletusaukkojen yli estääkseen hämähäkkejä pääsemästä auton sisälle.
Jotkut keltaiset pussien hämähäkit olivat kuitenkin erityisen päättäväisiä, ja ne ovat jatkaneet kodin perustamista ajoneuvoihinsa.
Vuodesta 2010 vuoteen 2012 rakennettujen Mazda6 -mallien palauttaminen alkaa huhtikuun 2014 lopussa.
Oletko koskaan kokenut roistojen villieläinten aiheuttamia autovaikeuksia? Kerro meille kaikille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *