Mercedes B45 AMG


Mercedes ajattelee B-luokan MPV: n 350 hevosvoiman AMG-version tuotantoon. Nimeltään B45 AMG Se liittyy A45 AMG: hen, joka on asetettu altistumaan Geneven autonäyttelyssä maaliskuussa, uudessa pienissä autoissa ja kuorma -autoperheessä.
“Jos mainostavat ihmiset kertovat minulle, että meillä on numeroita, se ei ole valtava kauppa”, AMG: n etenemispäällikkö Tobias Moers kertoi meille. “Jos sille on markkinoita, meillä on suuri mahdollisuus.”
Mainos – viesti jatkuu alla

B45 AMG: n tuominen markkinoille ei myöskään tarvitse niin paljon edistymistyötä, kuten Moers selitti: “A45 AMG: n etenemistyö alkoi todella B-luokassa, koska A-luokkaa ei ollut. Meillä on kolme Nelivetoinen B-luokka, joka istuu AMG: llä. ”
Jos se tuottaa tuotantoa, B45 hyödyntää täsmälleen samaa 2,0 litran nelisylinteristä turboahdettua moottoria kuin A45, mikä luo 350 hevosvoimaa ja 450 nm vääntömomentti. Seitsemän nopeuden kaksikytkimen automaattivaihteisto on ainoa vaihdelaatikko, kun taas 0-62 mph kestää noin 4,5 sekuntia.
Mutta B-luokka ei ole tämän moottorin ainoa levitys Mercedesin pienissä autoissa ja kuorma-autoperheessä. CLA ‘Baby Cls’, joka on tarkoitus paljastaa Detroitin autonäyttelyssä tammikuussa, saa myös AMG -variantin, kun taas GLA Little -maastoauton suorituskykyversio tarkastellaan myös.
“Miksi ei”, Moers kertoi meille. “Pienet maastoautot ovat lisääntyviä markkinoita, samoin kuin maastoautopalvelu on ratkaisevan tärkeää AMG: lle, joten pieni AMG -maastoauto saattaa ehdottomasti tehdä.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *