“Suurin osa nykypäivän nuorista aikuisista on mahdotonta ostaa ja ajaa maltillista autoa”


työväenluokan 17-vuotiaana seitsemänkymmenenluvun lopulla. Ajo tikkaat. Noin 500 puntaa (vain 2 500 puntaa nykypäivän raha) maksoi lisenssistäni, oppitunneista, testistä, käytti VW Beetleä, vuotuista vakuutusta, verolevyä sekä bensiinin varastosäiliötä. Elämä oli kaunista … mies!
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tuulet eteenpäin muutaman vuosikymmenen ajan, samoin kuin monet nykypäivän hienoista nuorista aikuisista on vaikeaa, ellei mahdotonta ostaa sekä maltillista ajoneuvoa – jopa äidin pankin ja isän tuella. Tämä ei ole edistystä. Se on taaksepäin.
Merkittävin ero silloin ja nyt on nykyaikaisen moottori -iän väheneminen – liiallisesti hinnoiteltu vakuutus. Nykyään vakuutuksenantajat vaativat usein tuhansia vuodessa kattamaan äskettäin pätevät autoilijat. Näillä nuorilla ja heidän vanhemmillaan ei vain ole riittävästi käytettävissä olevia ansioita yskään. Joten ymmärrettävästi nuoret aikuiset eivät ota oppitunteja … samoin kuin eivät voi saada autoilijoita. Vakuuttajat hinnoittelevat heitä julmasti kuljetuspaikalta.
• Polttoainekustannukset neljän vuoden alhaisella tasolla
Väistämättä koulutusmarkkinat kärsivät. Nuorten ajoneuvojen ja kevyiden pakettiautojen kuljettajien puuttumisen lisäksi puuttuu ihmisistä, jotka ovat päteviä kuljettajina. Road kuljetusyhdistys varoittaa, että “ostajat saattavat käsitellä tyhjiä hyllyjä jouluna” – koska Yhdistyneen kuningaskunnan kuljetusmarkkinat ovat 40 000 kuljettajaa.
Supermarketit eivät myöskään löydä riittäviä nuoria pakettiautojen kuljettajia tarjoamaan päivittäistavaroita Internet -asiakkaille. On myös lukuisia linja -autoja sekä taksinkuljettajien avoimia työpaikkoja. Vakuutusturvateollisuuden inspiroima mahdollisten kuljettajien teurastus on kuitenkin ainakin osittain näiden kantojen täyttämistä. Se on hullua.
Hallituksen säälittävä reaktio asiaan on vähentää ajokorttien kustannuksia. Samaan aikaan käyttämättömät vakuuttajat ovat varoittaneet, että heidän jo kohtuuttoman kalliit kustannukset menevät pohjoiseen, ei etelään, mikä pahentaa asiaa, ei parempaa. Kiitos siitä.
• Vakuutus: Onko ajoneuvosi salaisuudet katettu?
On aika dramaattiselle toiminnalle. Määritä korkeakoulujen vaatimus virallisesti ohjaamiseksi sekä ajoneuvojen ajamisen pätevyyden sekä niihin liittyvien aiheiden: JCB: n sekä haarukka-nostooperaation, kuljettamisen, LCV: n sekä traktorin ajamisen, kahden pyöräilyn, vaaran havaitsemisen, siirtoriskien arvioinnin, ensin Apu, perusauton ylläpito sekä vastaavat. Nämä ovat tärkeitä taitoja elämälle.

Heidän kanssaan aseistettu, jotkut demoralisoidut lapset ovat paljon parempia löytääkseen sopivia töitä, tekemään hyviä palkkoja ja pitävät päätään korkealla, kun enemmän. Nyt se on edistymiskäsitykseni.
Oletko hinnoiteltu tieltä korkean vakuutusturvan takia? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *