‘MG: n myynnin on oltava vuoden menestystarina, mahdollisesti vuosikymmen’


En ole kieltäytymässä. Minusta on mukava myöntää, että viime vuosi oli melko surkea uusien autojen myynnistä Isossa -Britanniassa. Ei ole päästävä pois siitä tosiasiasta, että pandemian tuhoamassa 2020, kun näyttelytiloja estettiin usein lailla avaamasta, kuluttajat ostivat väistämättä vähemmän ajoneuvoja kuin vuonna 2019.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Myynti viimeisen 12 kuukauden aikana ei kuitenkaan ollut läheskään yhtä paha kuin pelkäsin. Olemme velkaa valtavia kiitoksia yksityisille ja yritysostoille, jotka kaivoivat syvälle ennen allekirjoittamista katkoviivalla 1 631 064 uudelle autolle – melkein 136 000 autoa kuukaudessa. Kaiken mielestä se on vaikuttavaa.

“En todellakaan voi odottaa uutta sähköisten luukkujen satoa”

Mutta positiivisuusasteikon vastakkaisessa päässä meidän on kyseenalaistaa niiden niiden esityslistat, jotka ehdottavat, että uuden autoliiketoiminta oli viime vuonna huonommassa kunnossa, kuin virallisten lukujen mukaan se oli. Esimerkiksi Broadsheet -sanomalehti totesi muutama päivä sitten, että ”vain 1,56 miljoonaa” asiakasta osti uusia autoja Isossa -Britanniassa vuonna 2020, kun virallinen luku oli 1,63 miljoonaa. Lehti harhaanjohtajana on edelleen sanomalla: “Tämä [2020] on uusien autojen myynnin pahin vuosi Yhdistyneessä kuningaskunnassa melkein neljä vuosikymmentä.” taas väärin. Se oli pahin vuosi vuodesta 1992, alle kolme vuosikymmentä sitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *