Viisi automotive LIVESTREAMS Sinun täytyy nauttia


koskaan halunnut, että saatat olla autokaupassa 24/7? Hyvin kiitoksena LIVESTREAMINGin suosion, voit olla (tai ainakin nauttia muista, jotka ovat). * Liventestreaming twitch saattaa olla suosittu videopeli teollisuus, mutta nyt se on löydetty talon ajoneuvojen ystäville sekä mekaniikka samoin kuin mekaniikka .

Olemme löytäneet
Viisi automotive LIVESTREAMS, joka keskittyy reaalimaailman ajoneuvoihin sekä moottoripyöräihin (kuten
vastustaa kilpa-pelejä). Tässä on suuri uutinen: voimme nauttia autosta
24/7! Mutta myös huonoja uutisia. Unen rutiini on aikeissa olla vakavasti
vaikutti. Aika lisätä kofeiinipitoisuutta ja virittää!

Deamon-kone

Tämä asiantuntijan autoteollisuuden teknikko on innostus Volkswagenille sekä Audi-autoille, mutta se toimii missään. Hänen virransa pyrkii tarkasti kuvaamaan aitoa tunnelmaa normaalissa korjaustyössä, mikä tekee siitä kiehtovan molempien asiantuntijoiden että tasaisille ystäville.

Rust Container autotalli

Ken Hoff on harrastaja mekaanikko sekä autoteollisuus Streamer, joka nauttii huolehtimisesta työpaikoista. Vaikka hän ajaa henkilökohtaisesti 2000 Subaru Impreza 2.5rs, hän toimii kaikessa. Hän kirjoittaa tulevista työpaikkansa Trellolle, joten voit aina pitää yhtä paljon kuin päivämäärä hänen räätälöidyllä rakenteillaan.

Choppertown

Jos moottoripyörät ovat paljon enemmän hilloa, Choppertown ei vain näytä chopper rakentaa, samoin kuin muut moottoripyörän materiaalit. He julkaisevat rutiinipäivitykset Twitterissä (lisäksi jopa lähellä sekä uskomattomia hakkareita).

Faris TV

Lajike tekee suuresta sisällöstä, samoin kuin juuri mitä Faris tarjoaa. Hänen kanavallaan on ajoneuvoja (erityisesti supercars), valokuvaus sekä muut satunnaiset tavarat. Jos olet New Yorkin fani, saat tuttuja sivustoja, sillä Farisilla on taipumus elokuvaan eri alueilla ympäri kaupunkia.

Noriyaro

Japanin mukaan Noriyaro on auto-harrastaja sekä pelaaja. Ajoneuvonsa kanavan lajikkeiden materiaali temppuihin sekä kuoppaan. Racing-fanit saavat ehdottomasti potkia pois ajelehtimistaan.

Emme ole koskaan
Kuvittelin, että siellä oli niin suuri autoalue, jonka tarjottiin nauttia kautta
Livestream! sekä paljon tärkeämpää, naapurustossa kasvaa uusilla kanavilla
avautumisen päivittäin. Ehkä tämä vaikuttaa voit aloittaa oman kanavan, tai
jutella ammattilaiset.

Jos nautit autoteollisuuden suoratoistot asettaa sinut tuulella korjaukset aina auton, tarkasta ulos Copart huutokauppa sekä löytää kiinniteliuokset-ylempi työtä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Linkediini

Kuten tämä:
Kuten loading …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *