Kaikki uudet Vauxhallit ovat sähköisiä vuodesta 2028


Vauxhall myy vain akkujen sähköautoja vuodesta 2028. Brändisuunnitelmat vaihtavat koko tuotevalikoimansa nollapäästötekniikkaan seitsemän vuotta ennen hallituksen määräaikaa loppuun Palamisen ja hybridimoottoristen mallien myynti.
Uutiset seuraavat 1. maaliskuuta ilmoitusta, jonka mukaan Vauxhallin emoyhtiö, Stellatis-konserni, myy vain täysin täysin sähköisiä autoja Euroopassa vuoteen 2026 mennessä osana Dare 2030 -strategiaa. Tämä on luotu leikkaamaan valmistuksen jättimäisen hiilijalanjälkeä 50 prosentilla.

Vauxhall Corsa-E Review

Suositut mallit, kuten Vauxhall Crossland, Vauxhall Insignia ja Vauxhall Astra Sports Tourer, saavat täysin sähköiset voimansiirrot. Heihin liittyy myös paluu Manta -tyyppikilpi vuodesta 2025, mikä todennäköisesti esiintyy tyylikkäässä maastoautossa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Stanttis-omistama valmistaja sanoi lausunnossaan, että Vauxhall on “tehtävässä sähköistää Iso-Britanniaa ja toimittaa autoja, jotka vastaavat autoilijoiden tarpeita täydellisesti”. Se ilmoitti myös, että sen EV-mallit tarjoavat ajoalueen välillä 310-497 mailia, kun taas nopea lataus olisi “luokan parhaiten”, ja kyky lisätä 20 mailia etäisyyttä minuutissa.
Vauxhall myy tällä hetkellä täysin sähköisiä malleja, mukaan lukien Corsa-E Supermini, Mokka-E-crossover Combo-E-Life ja Vivaro-E-elämä, kun taas akku sähkövauxhall astra-e-perheen viistoperä on välitön. Nykyinen ilmoitus osoittaa palamismoottorin Astra: n sekä viistoperä- että Sport Tourer Guise -tapahtumassa, ja Grandland-maastoauto Vauxhallin plug-in-hybridi-e-voimansiirtona poistetaan asteittain ennen määräaikaa.
Lue nyt kaikki nykyiset uutiset Stellatisin suunnitelmista mennä kokonaan sähköiseen Euroopassa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *