Jenson Button Q & A


Mitkä ovat muistot Ison -Britannian yleislääkäristä lapsena?
”Paljon Mansell Maniaa. Kasvasin nauttimaan F1: tä kahdeksankymmentäluvulla, joten oli vaikea laiminlyödä “meidän nige”, etenkin Ison -Britannian yleislääkärin viikon aikana, kun tiedotusvälineet keskittyivät häneen uskomattomana. Reilu peli Nigelille, hän yleensä toimitti – hän ajoi fantastisia kilpailuja Silverstonessa ja antoi todella mittarilukemaa sille vanhalle sanonelle, että kotijoukko on ”sekunnin arvoinen kierrosta”. En usko, että se on aivan niin paljon, mutta se toimitti Nigelille … ”
Mainos – viesti jatkuu alla

Onko Silverstonessa todella kodin etuja? Vai lisääkö se vain painetta?
”Siellä on etu, että olet kotimaassa ja liukut paljon helpommin viikonloppuna, kun olet tottunut ympäristöön. Se antaa sinulle kiistatta paremman lukemisen säästä, koska olet paljon tuttu siihen.
”Se vie kilpailun tuntemattomuuden muualla maailmassa – mutta en sanoisi, että se on etu; Se vain tekee viikonloppusta erilaisen.
”Se on minulle erittäin kiireinen viikonloppu – luultavasti vuoden vilkkain. Levylläsi on paljon siitä hetkestä lähtien, kun nouset hetkeen, jolloin menet nukkumaan, joten sitä voi olla vaikeaa hallita. Mutta se on upea tapahtuma: kappale on edelleen hieno, ja ihmiset ovat uskomattomia. Odotan sitä aina. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *