Aston Martin Vantage ja DBX palata F1 -turva -autoina vuonna 2022


Aston Martin on vahvistanut, että sen läsnäolo Formula 1 -verkkoon vuonna 2022 menee jopa enemmän kuin kilpailla tiiminsä kautta jatkamalla turvallisuus- ja lääketieteellisten autojen toimittamista varten Käytä tämän kauden mestaruuden valituilla kierroksilla.
Samanlaisessa kaupassa kuin viime kaudella 12 kilpailuviikonloppua näkevät Astonin Vantage Coupe- ja DBX -maastoautot vastaavat virallisen turvallisuus- ja lääketieteellisen autojen. He aloittavat kampanjansa kauden kolmannessa kilpailussa: Australian Grand Prix, joka palaa kahden vuodenajan jälkeen COVID-19-aiheisiin liittyvien lykkäysten vuoksi.

Uusi Aston Martin V12 Vantage Storms sisään 690 hevosvoiman kanssa

Kuten viime kaudella, molemmissa autoissa on kattavia muutoksia heidän tienkäyttöisten versioidensa aikana osto-rooliensa suorittamiseksi. Molemmissa on erilliset maksa-, valaistusjärjestelmät ja radioviestinnän laitteistot, kun taas Vantage sisältää myös pääsyn FIA: n marshalling -järjestelmään. DBX -lääketieteellistä autoa on muokattu erillisillä turvapalveluilla turvavarusteille, mukaan lukien defibrillaattori.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Viime vuoden Vantage-turva-auto tarjosi inspiraatiota korkeamman suorituskyvyn tienkäyttöiselle näkökulmalle: Vantage F1 -painos. Virta kasvattaa 25 hevosvoimaa tavallisen näkökulman yli autojen Mercedes 4.0-litran biturbo-V8-moottorin uudelleenkäyttöversiolla, kun taas se vastaanottaa myös erilliset aero- ja rungon komponentit.
DBX: n F1-painosversio näyttää kuitenkin epätodennäköiseltä, kun otetaan huomioon, että tuotemerkki on juuri julkistanut korkean suorituskyvyn version maastoautosta nimeltä DBX707. Tämä, kuten Vantage F1 -versio, saa suuremman tehon tavanomaisen DBX: n yli, hyppäämällä 542 hevosvoimasta 697 hevosvoiman ja korjatun rungon ja paljon aggressiivisemman ulkotyylin kanssa.
Koska vuoden 2022 kaudelle on suunniteltu 23 kilpailua, tämän vuoden ehdotettu F1 -kalenteri on historian pisin mestaruus. Kun Aston on asetettu kattamaan 12 näistä 23 kisasta, ei vielä ole vahvistettu, jos Mercedes palaa tarjoamaan turvallisuus- ja lääketieteellisiä autoja muille 11 Grand Prix -viikonloppulle tällä kaudella.
Saksan tuotemerkillä on pitkä kokemus virallisten piirien tarjoamisesta Formula 1: ssä, ja viime kaudella jakoivat vastuut Aston Martinin kanssa, joka tarjoaa AMG GT -kupeen turvallisuusautovelvollisuuksille ja AMG C 63 -alueelle lääketieteellisenä autona. Molemmat mallit on kuitenkin korvattava uuden sukupolven autoilla myöhemmin vuonna 2022.

Katso täältä nopeimmat maastoautot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *